Kredi kartı borcu için başlatılan yasal takip süreci nasıl işler?

Arkadaşlar 500 Lira kredi kartı borcum var uzun süredir ödeme yapmıyorum. Bankadan birkaç gün içerisinde asgari ücreti ödemezsem yasal takibin başlatılacağı haberi geldi. Bu süreç nasıl işler, ne gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirim bilgisi olan var mı ?

EDIT: Borcu tabiki ödemek istiyorum ve ödeyecek durumum olsa zaten öderdim. Bunu açıklamak zorunda kalmak çok üzücü.

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
39
39 CEVAP

Anlamadiğim şey millet burda 1.5 yil ödemedim, odeme falan filan diyip bir de övgü beklercesine yaziyolar, hayir ilegal bişi yokki, yani kredi karti aldin, kullandin, e ödemek zorundasin? Neden bankaya düşman gozuyle bakılıyo, dogal hakkı degil mi, parasini istemek

M

Tabii ki hakkı ama kimse keyfinden ödememezlik yapmıyo. Hayatta her şey her zaman istediğin gibi gitmeyebiliyor. Sana küçük gelen miktarlar başkasını fazlasıyla zorlayabiliyor.

İlkay Diyarbakır 6 yıl

Haklısın ama kredi kartı alırken bunlari düşünmek gerekmiyo mu sence?

Metin Alkar 6 yıl

Adamlar Özellikle ayarlıyo gibi kart işini. Ben çalışırken kart başvurumu onaylamamış, işten çıktıktan 1 ay sonra kendileri gold kart yollamışlardı. E parasız oluyosun mecbur kullanıyosın.

İlkay Diyarbakır 6 yıl

E kullandiginda odemezsen bi sekilde geri almak icin ugrasacaklarini da biliyosun..

Muhammed Memis 6 yıl

O an onları düşünmüyosun. Bi şekilde ödenir diyosun ve ödeniyor da

İlkay Diyarbakır 6 yıl

Adamlar hakli bence.. Sonucta kendi paramizi degil onlarinkini kullaniyoruz.. Odemeyince tabi ki isterler.. Vermeyince de cebr-i icrya basvururlar.. Devlet en büyük orguttur sonucta o orgut araciligiyla da illa ki alirlar ..

Muhammed Memis 6 yıl