Kredi kartı nasıl iptal edilir?

Arkadaşlar merhaba maximum kart kullanıyorum yıllık aidat ücreti gelmiş az bir miktar da değil.. Bunu nasıl iptal ettirebilirim? Daha önceleri öğrenci belgesini götürdüğümde iptal ediliyordu şuan yapmıyorlar .

com-d90toh6pw89a3o2qgdor.jpg
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
32
32 CEVAP

Benim de 10 senelik iş bankası kartım vardı. Her sene aidatı çekiyorlardı. Ben de yoğun kart kullanımı vs. Diye dilekçe göndererek her sene bu aidat ücretini geri alıyordum ta ki bu seneye kadar.
Yeni çıkan yasa ile artık bankalar kart aidatını geri ödemek zorunda kalmıyor. Fakat her bankaya da aidatsız kart çıkarma zorunluluğu getirildi. Kısaca artık aidat ödemek istemiyorsan aidatsız karta geçirelim diyorlar ama o parayı iade etmiyorlar ve bu konuda hukuki zorunlulukları artık yok.
Ben de kartı kapatırım vs sonuna kadar gittim çok kez aradılar puan verelim, işte kredi verelim vs. Tekliflerde bulundular ama sonuçta para olarak iade yapmıyorlar. Ben de sinirlendim kapattım kartı bankamı değiştirdim aidatsız kart aldım.
Kısaca benim bildiğim kadarıyla o aidatı geri alma devri bitti. Aidatsız kartlarda da bazı özel kartlar dışında(enpara vs.) bonus vs genelde çok düşük oluyor ve aidatlı kartlara göre kampanyaları pek az oluyor ya da olmuyor bilginiz olsun.

S

Dur dur spoiler verme bir arkadas anlatıcak tüm bunları detaylarıyla

Deniz Yelkanat 3 yıl