Kulak iltihabı doğal yollarla nasıl tedavi edilir?

kizim 3.5 yasinda sag kulaginda orta kulak intihabi var dedi dr antibiyotik verdi. Dogal yollarla atlatanlqr olmustu bulamadim yardimci olurmusunuz. Sabah aksam ilik sogan suyu damlatiyorum 2 gundur pek faydasi olmadi gibi olursa kac gune faydasi oluyor.

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

Mine Baynurlar zannetmiyorum. Birkac yerde daha küçükken. Damlatılmisti... Birde bu öneriler üstüne nacizane bir öneride benden olsun... Geçenlerde çok fena kulak ağrısı çektim... Öyle böyle değil.. Kulağımın içinden siyah siyah şeyler geliyor ve duyma problemim yaşadım.. Soğan suyu sarımsak yağı damlattm anlık geçiriyor yok gene basliyir.. Dr gittim meğer kulagimda otrit Media egzama diye teşhis koydu.. Kulagimda kuru temizleme vakumla yoluyla bir siyah pislik çıktı anlatamam.. Meğer kulak kiri orada mantara dönüştürmüş.... Emine Köksal Arslantaş yengemin tavsiyesi ile elma sirkesi kulak copuna azıcık değdirip kulağımın iç. Kısmını bir kere temizledim. Bir sabah bir akşam... Meğerse saracoglunun tavsiyesi imiş.. Yengem De bu yöntemle iyileşmiş.. Hamdolsun geçti gitti.. Sizede geçmiş olsun.. Ve kulak sıcağı sever.

G

Geçmiş olsun canım

Neslihan Yegin 6 yıl

Bende merak ediyodum acaba geçtimi diye sevindim Allah tekrarını vermesin canım

Emine Ecesu 6 yıl

Saolll yenge... Çok şükür önce senin sayende.

Güneş Yalnızkurt 6 yıl

Aynen bende bebiste yaptım elma sirkesini Emine Ecesu tavsiye etmişti soğan suyu ve sirke dönüşümlü olarak kulaktaki yüksek enfeksiyon 4. gün atlattik yalnız akma olmadı. Yüksek ateşini ve kulağını rahatlattı

Elif Açıl 6 yıl

EvvelAllah şifalar ihsan eden elhamdülilah Rabbim tekrarlatmasın

Emine Ecesu 6 yıl

Amin inşallah. Derdini veren Rabbim dermanini da nasip etsin

Elif Açıl 6 yıl

İşte dermanı bulmak için İstanbul'a gitmişim haberim yok ao manada dedim

Güneş Yalnızkurt 6 yıl