Kullandığımız diş macunları florsüz mü olmalı?

Merhaba, diş macunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Florürsüz mü olmalı?

Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
64
64 CEVAP

florürden tam kurtulmak mümkün değil aslına bakarsan, içtiğimiz şişelenmiş sularda falan da var, ama aza indirgenebilir elbette, ama florür epifiz bezini kireçlendiriyor o da algı kapılarıyla ilgili bir şey, yukarda yorumlarda yazmış bir arkadaş, ayrıntılı bir konu, araştırılmalı.

İ

isterseniz kanitiyla aciklayabilirim. Somuru duzenin bir oyunu hepsi

Halit Çalışal 6 yıl

florürsüz diş macunları var ben uzun zamandır kullanıyorum ama bildik markalarda yok. Gördüğüm kadarıyla piyasadaki meşhur markalardan sadece paradontaksin bir çeşidinde yok onda da alkol vardı. Eczanelerde ve gratis te de floridsiz diş macunları var...

Halil Suruc 6 yıl

yok benin derin araştırmalarım var konuyla ilgili, üzerine çalışmalarım ve uyguladığım yöntem ve ritüeller de var ama burda açmaya pek lüzum olduğunu dusunmedim, ilgilenen araştırmalı diye düşünüyorum.

İsmail Katip 6 yıl

Dr rodzi en kaliteli olanı jelatinsiz sertifikalı

Ismail EkiNisa 6 yıl

ismail bey arastirmalariniz varsa banada yollarsaniz sevinirim.

Halit Çalışal 6 yıl

bu konudaki araştirmdlarimi belgelemedim, akademik calismalar degil ama okudum ve dinledim, muhasebesini yapip bir kismini uyguladim, bir kismini degil, zaman icinde sohbet ederiz.

İsmail Katip 6 yıl

Yıllardır helal sertifika üzerinde arastırmalar yapıyorum konferanslarına katıldım. Bu hastalıkların cogu katkı maddelerinden oldugu kanısına vardım. En azından ve en guvenilir olanı tercih edelimki kimyasala maruz kalmayalım

Ismail EkiNisa 6 yıl