Kürtaj cinayet midir?

 

com-gcoydb15brve6nix8f23.jpg
F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
56
56 CEVAP

İnsanların hayatına karışamam.. Gebelik isyenmiyorsa korunur.. Korunduğu halde hamile kalınırsa kürtaj bana ters gelir... Bunu kendime açıklayamam.. Ne beden ne ruh ne ekonomik gerekçelerle..

B

Tam olarak bundan bahsediyorum. Bu tamamen bireysel bir karar. Kimse size bu karardan sonra "hayır kürtaj yaptırmalısın" diyemez. Tıpkı bebek sahibi olmak istemeyen kadına "doğuracaksın" diyemeyecegi gibi. En önemlisi kendini ve vücudunu tanımak ve gerçekten bebek sahibi olmak istediğiniz zaman sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşmak. Aile planlaması ve korunma önemli konular. Bence kurban vs. Gibi saçma benzetmeler yerine etrafimizi bu konuda bilinclendirmeliyiz.

Mihrimah Günlüğü 6 yıl

Bu arada bazen en etkili korunma yöntemleri bile sürpriz gebelikler getirebilir. Geçenlerde bir bebek avucunda sımsıkı tuttugu -annesinin hamile kalmasını mümkün kilamayacak- spiralle doğdu.

Mihrimah Günlüğü 6 yıl

Kendime göre düşünüyorum zaten... Daha reşit olmadan hamile kalanlar oluyor.. Duyuyoruz.. Bu kızların anne olamayacağı belli... Aldırması en mantıklı olanı.. Çok duyuyorum... Bir yılda 3 kez 4 kez ya da daha fazla kürtaj olanları... Tecavüze değinmiyorum bile.. Her şart ve şurtta o çocuk doğmamalı. İkinci çocuğum öyle oldu benim de.. 2.düşünmüyorduk... Ama oldu.. Korumurken dahi olabiliyor..

Bilge Dorum 6 yıl

Güle güle, sağlıkla büyütün çocuklarınızı

Mihrimah Günlüğü 6 yıl

Siz de sağlıkla alın kucağınıza...

Bilge Dorum 6 yıl

*bebek elinde doğmamış bu arada spiral varken rahme düşüp doğmuş spirali poz olsun diye eline vermişler

Denizhan Haye 6 yıl