Lcd televizyon önerisi

Arkadaşlar merhabalar. Yıllar sonra tüplü televizyondan vazgeçip lsd televizyona geçmeye karar verdik Fiyatlar uçmuş baya. En son lg 49sj800v 123 ekran 3.600müş. 3 boyutlu da değil. Pek anladığımız bir şey de değil. Pahalı mıdır, ucuz mu ya da bunun muadili daha kaliteli bir marka önerir misiniz? Yarına sözde indirim bitiyormuş biz de bilemedik napsak

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
54
54 CEVAP

Burcu Huseyinkahyaoglu 4 ay önce Samsung 50MU7000 model TV aldım 4K destekli model çok memnunum kullanımı çok kolay ve smart kumanda ile geliyor tv internet kullanımı çok rahat ve hızlı cihazda.

M

Valla yukarda samsung servisini kötüleyenler olmuş. Ben tvden de hizmetlerinden de cok memnunum. 55MU7500 var bende de. Çözünürlük ve işlemci hızı 10 numara. Dediğiniz gibi smart kumanda cok iyi. Film ve benzeri videoları hiç pc falan baglamadan kendi tarayıcısı üstünden pc ile aynı hızda açıyor duraklama donma falan asla yok. Ses kalitesi de iyi. Yukardaki yorumda ayrıntılı yazamadım, burda belirteyim dedim Burcu. Vestel lg ve samsunglara showroomlarında baktım. Teşhirler arasında bence benzer fiyattakilerin en iyisi buydu.

Merve Ayazoğlu 6 yıl