Led tv ekranım kırıldı, nasıl tamir ettirebilirim?

Led tv ekranım resimde görüldüğü gibi kırıldı ne yapabilirim bu durumda led panel yedekparça bulabilirmiyim ürünün 1 sene daha garantisi var
Bir de toki ödemelerim var ve senede bir defa sigorta ödüyorum bu bunu karşılayabilir mi
Acil yardımlarını bekliyorum

com-60wgk2l5bag04hen2htg.jpg
com-3n2tnq000b4dbxco9eq6.jpg
com-uscjr7d7tjzsgpqqasdb.jpg
com-c01hsxkc4n9fd9ge1wdu.jpg
com-cmmki8k7qfpcmw9kxycz.jpg
İ
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
12
12 CEVAP

Arkadaşım aynısı başımız geldi. 1750 tl tamir parası istediler. Bizde 200 TL'ye sigorta yaptırdık. Sigorta paramızı verdi. Gidip Yen'i tv aldık

E

Çöpe atıp ziyan etme

Ezgi Beki 6 yıl

O panel kirilmadan once olmasi gerekn birşey

Hasan Ulucay 6 yıl

Suanda bu tv. Çöp

Hasan Ulucay 6 yıl

Eşya sigortası gelip evdeki eşyaları kontrol etmez. İsterse 2 yıl sonra yaptırsın

Ezgi Beki 6 yıl

Hadi diyelim kontrol edecek olsun eşya sigortası. Yapılacak adımları anlatıyorum; 1. Aynı marka model tvden bozuk tvni sakla onun yerine koy. 2. Eşya sigortasını yaptır. 3. Sonra aldığın yeni tvyi iade et bir an önce 4. Bozuk tv'nin parasını sigortadan çıkart. Sanki bir biz zekiyiz bunu denersen olursa bir yemeğinizi yerim denk gelirsek hayatta .

Onur Sarıal 6 yıl

Öyle bir şey olmaz. Eşyayı alırken sigorta yaptırmak gerekir. Aksi takdirde ben alayım kullanayım garantisinin bitmesine 1 ay kala ekranı kırayım sigortadan parayı alayım yeni tv alayım sizce mümkün mü böyle bir şey?

Fatih Ogut 6 yıl

Fatih Ogut hocam arkadaşların bahsettiği ev için eşya sigortası, ve evet böyle bi şey mümkün. Ama ne kadar doğru olduğu tartışılır. Sigorta işi zaten kolay istismar edilebilir bi durum. Ev sigortası için eve eksper gelip bakmıyor. Bu hasar için de kloz eklenebilir diye düşünüyorum.

Kaan Kara 6 yıl

Kaan Kara hocam benim evde 5 ayda 3 kez led tv ekranı kırıldı. Aldığım mağaza böyle bir sigorta kapsamından söz etmedi. Bizzat bu konuyu yarın araştıracağım.

Fatih Ogut 6 yıl

Mağazanın yaptığı Sigorta değil zaten. Onlar saçma sapan kasko paketleri. Benim dediğim ev için eşya su baskını hırsızlık gibi klozları olan ev sigortası.

Kaan Kara 6 yıl

Evet tabi o olabilir.

Fatih Ogut 6 yıl

Ezgi hanım Söylediklerinden yola çıkarsam ne yapayım evin sigortası var ama bugün aradığımda eşya hasarı için ayrı bir ek ücret verip sigorta başlatmam gerekiyormuş kafam çok karıştı !!

İbrahim Tvkc 6 yıl

Onur Sarıal aynı marka model tv araştırmaya hemen başlıyorum

İbrahim Tvkc 6 yıl

İbrahim Tvkc iyi haberlerini bekliyorum

Onur Sarıal 6 yıl

Fatih Ogut var şahsen ben yaptım

Ezgi Beki 6 yıl

İbrahim Tvkc benim eşya sigortam güneş sigorta. Arayıp ben eşyalarımı sigortalatmak istiyorum deyin. Onlar sizi şubelere yönlendirecekler. Poliçeyi alıp parayı yatıracaksınız. 1 ay sonra da arayıp tv kırıldı deyim gerisi kolay. Daha 4 ay önce bu yöntemle Yen'i tv aldık. Biz de bi yakınımızdan duyup yaptırdık.

Ezgi Beki 6 yıl

Ezgi Beki dediklerini ivedilikle yerine getireceğim ama sigortacılar ya eve gelip görürse

İbrahim Tvkc 6 yıl

İbrahim Tvkc eve gelmekle uğraşmazlar yani hiç duymadım

Ezgi Beki 6 yıl

İbrahim Tvkc hocam şöyle düşün; arabanı kasko yaptırırken ekspere sokuyor musun? Kaza yapıp kasko yaptırdıktan sonra da beyan edebilirsin herhangi bi resmî tutanak olmazsa. Aynı şey. Sigorta işleri biraz iyi niyete bağlı. Bu yüzden suistimale açık bi sistem. Etik değil ama yapanlar var.

Kaan Kara 6 yıl