Lgbt'lilerin aşırı eylemleri hakkında ne düşünüyosunuz?

Işte bunu anlamıyorum. Hayatımın hiçbir döneminde homofobik olmadım kimin kimden hoşlandigi, kiminle birliktelik hayali kurduğu beni ilgilendirmez. Ancak lgbti bireylerin zaten dislandigi bir toplumda anlasilamamaktan ve şiddetten şikayet bu bireyler bu şekilde mi kendilerini ifade etmeli?

com-y2xxexorf62s5sj0h3r0.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
84
84 CEVAP

daha çocuk yaşta bakın ergenken bile demiyorum çocukluk döneminden mahallede yeni tanıştığım bir grup cocukla otururken grubun alfa olani bana dönüp alevi misin Sünni mi dedi ben o an afalladim çünkü bilmiyordum bu gibi kavramlari ve insanlardaki tabulari ve bu soruyu soran kişi arkadaslari ile konusmaya başladı arada Sünnilik sözü geçti ve piskince güldüler aralarinda.. Bende sunniligin kesin dogru bir marka olacagi dusuncesi ile evet itiraf ediyorum dislanma korkusundan Sünni yim ben he diye cevap verdim..

sırf bu zibidiler dislamasin diye.. Ve ergenlik donemlerimden sonra inanc sistemlerini kavrayinca inancsiz bir birey oldum.. Şimdi soruyorum bazılarına.. Ulan siz kim siniz? Yok yani kimsiniz? Oglum he ??? bu şımarık egemen egolari bu insanlari otekilestirici tutumu bu tavirlari sergileme curretini size kim veriyo abi ?? allahiniz mi? Muhammediniz mi ?? siz bu iki kahramaninizin yazdigi kitapta kavimlerin helaki gibi uyduruk efsaneler uzerinden insanlari otekilestirip yok ibneler yok helak oldular diye diye otekilestirdiginiz insanlar bunu son derece güzel bir mizah ile ironi yapinca mi zorunuza gitti..

ulan escinsel dostlarimizi binalardan assagiya canli canli atan zibidi isid ciler ile ayni vizyon ve ayni agizlar ile hareket ettiginiz surece sizden bi cacik olmaz.. Ve izahı olmayan o mikim sonik yakistirmalarinizin böyle yeri gelince mizahi olur işte..

H