Lost gibi bir dizi gelir mi bir daha dünyaya?

Lost gibi bir dizi gelir mi bir daha dünyaya?
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
34
34 CEVAP

daredevil da bildiğin süper kahraman modunda. Neyini beğeniyorsunuz bunların anlamıyorum

T

daredevili diğerlerinden ayıran farklı özellikleri var. Daha sakin bir havası var ve çok üst düzey bir yeteneği yok. Sadece görme engelli ve hisleri kuvvetli. replikleri harika, dövüş sahneleri inanılmaz gerçekçi ve ve boş diyaloglar yok.

Anıl Karaltı 6 yıl

lost'u 2'ye katlaması için bunlardan fazla şeye ihtiyacı var ama bütün süperkahramanların kendilerini diğerlerinden ayıran irili ufaklı ayrıcalıkları oluyor. Ama genel kurgu olarak aynı seyirde ilerliyor. Diyalog elbette önemli ama bence diziyi bütün olarak ele aldığında geriye dönük sana bıraktığı şey maceradan çok da fazla birşey olmuyor. Lost'un bölümlerinde iyi veya kötü her zaman "acaba sonraki bölümde ne olacak?" sorusu vardı akıllarda. Bunu da dizinin sonuna kadar korudu. Uzun soluklu dizilerde bunu başarmak çok zordur. Daredevil ki tek nefeslik bir diziydi. Sen kıyas yaptın diye söylüyorum bunları. Yoksa çok kötü dizi değil daredevil da. Lost'a kıyasla çok zayıf bana göre.

Tayfun Baytimur 6 yıl

Daredevil'in tamamını izledin mi bilmiyorum ama o da aynı şekilde şahsen ben izlerken acaba ne olacak ilerde diye izledim ve 2 günde bitirdim 2 sezonu. Dövüş sahneleri gelsin diye merakla bekliyordum çünkü gerçekten süper yapmışlar o sahneleri. Lostu da izledim sonuçta kült dizilerden biri ve kalitesi ortada ama bence daredevil daha iyi, zevkler de tartışılmaz sonuçta herkes farklı tarzlarda dizilerden etkileniyor

Anıl Karaltı 6 yıl

öyle elbette ama kıyasa giren sendin daredevil'ı bitirdim evet. Bittiğinde zaman kaybı olarak gördüm diyebilirim. Ama tamamiyle zevk işi senin de dediğin gibi. Yoksa beğenen arkadaşlarım da var senin gibi.

Tayfun Baytimur 6 yıl

Zaman kaybı olarak da görüp dizi sektörüne hakaret etme be sen sürekli aksiyon olan, hareketli diziler seviyorsan anlaşılan

Anıl Karaltı 6 yıl

yok onları sevmiyorum işte benim olayım şiddetli gizem olacak. Sürekli soru işareti barındıracak.

Tayfun Baytimur 6 yıl

Sense8'i izlemediysen tavsiye ederim o zaman

Anıl Karaltı 6 yıl

evet herkesten öneri geliyo zaten indirmeye başladım bile saol

Tayfun Baytimur 6 yıl