Marmara üniversitesi kendi öğrencisi dışındakileri yüksek lisansa kabul etmiyor deniliyor doğru mu?

Marmara üniversitesi kendi öğrencisi dışındakileri kolay kolay yüksek lisansa kabul etmiyor deniliyor. Bilgisi olan?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
15
15 CEVAP

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum Teşekkürler puanlariniz iyi olursa eğer gayet rahat da aliniyosunuz zira puanin %70 lik hatta yazılı sınav dahil %85 lik kısmı olusturmak öğrencinin elinde biraz dönüp bakmak lazım kimse kusura bakmasın.

Y

Yalnız şunuda göz ardı etmeyin. Siz 2 bölümü bitirip, hukukla lisansa başladığınızda kabul aldınız. Acaba diğer kabul alanlarda sizin gibi "fazlasıyla" donanımlı mı? Eminim ki %90'ı değil. Diyeceksiniz ki o zaman sizde o kadar donanımlı olun, peki soruyorum size; sizin kadar donanımlı olmayanların, puanları sizin kadar yüksek olmayanların, sadece tek bir lisans bölümünden mezun olup kabul almış olanları nasıl açıklayacağız? Asıl sorunumuzun bu olduğunu düşünüyorum.

Tayfun Çavdar 5 yıl

Eminim ki hepsi donanımlı bir çoğu hakim savcı adayiydi zaten ve ben de okulun öğrencisi olduğum halde asil olarak değil yedeklerden girdim kendi bölümüm adına alimlarin adil yapıldığına eminim çünkü mulakattan sonra asılan listelerin resmini çektim eve geldim Ales ortalama ve yazılı sınav sonucunu istenen oranlarda hesaplayip kendi siralamami buldum hersey gayet seffafti çünkü asılan listelerde puanlar vardı

Yağmur Kntekin 5 yıl

O zaman kamu hukuku programında yaşanan bu hakkaniyetli durum, diğer programlara örnek teşkil etsin diyeceğim de, keşke demekle olsa Sağlıcakla kalın, her şey gönlünüzce olsun..

Tayfun Çavdar 5 yıl

Teşekkürler

Yağmur Kntekin 5 yıl