Mısır Firavunu Tutankhamun'un Hançeri Dünya Dışından

İddia Değil Gerçek: Mısır Firavunu Tutankhamun'un Hançeri Dünya Dışından!

Birçok bilimsel araştırımaya konu olan, gizemli medeniyet Antik Mısır hakkında ilginç bir gerçek daha ortaya çıktı. Bilimsel araştırmalar, Mısır Firavun'u Tutankhamun'un hançerinin dünya dışından olduğunu gösteriyor.
Mısır Piramitleri’nin ve Antik Mısır’ın gizemleri saymakla bitmez… Bugüne kadar duyduğunuz onlarca ilginç bilgiye bir yenisini daha eklemeye hazır mısınız? Hem de bu sefer ki bir iddiadan çok bilimsel bir araştırma sonucu ortaya çıkarılmış ve kanıtlanmış bir gerçek. Araştırmacılar milattan önce 1332-1323 yılları arasında yaşamış Mısır Firavunu Tutankhamun’un hançerinin dünya dışından olduğunu ortaya çıkardı.
Hançer Dünya Dışından!
“Meteoritics & Planetary Science” dergisinde yayınlanan bilimsel bir makalede bir grup bilim insanının Tutankhamun’un demir hançeri üzerine yaptığı araştırmanın sonuçları yer alıyor. Verilere göre hançerin uç kısmı büyük ölçüde demir ve daha az miktarda nikel ve cobalttan oluşuyor. Bu eşsiz element birleşimi ise hançerin dünya dışından gelen malzemeler ile üretildiğini kanıtlıyor. Çünkü, bu bileşim dünya dışından gelen en eski objelerden biri olan demir göktaşlarında bulunuyor...

Antik Mısırlılar Göktaşlarını Nereden Buldu?
Araştırmacılar Antik Mısırlıların demir göktaşlarının düşüşünü ve parçalanışını görmüş ve bu parçalardan almak için yüzlerce kilometre yürümüş olduklarına inanınıyor. 3500 yıl sonra bir hançerden yola çıkan biliminsanları ise Mısırlıların tarihte bıraktığı yolun izlerini bulmayı başarıyor. Bakalım önümüzdeki yıllarda gizemlerle dolu Antik Mısır hakkında yeni bulgular ortaya çıkacak mı?

com-qxvnr2xbc3eh9b7zc6wr.jpg
com-oas6tmt72nravgvnv1kk.jpg
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

O zamanlarda dünya dišindan gelen element... Wuww

Y