Neden allah, yaptığı sınavda dayanılmaz acılar verir?

Bilgiye değil de, acıya dayalı bir sınav, garip...

R
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
59
59 CEVAP

Töbve Yarabbim! Bu nasil bi soru? Direk şirke girer. Allah acıya göre sınav yapıyor, bilgiye dayalı yapmiyor gibi bir sonuca nerden vardınız? Siz Kuran okudunuz mu? Okuyun! Böyle bir sonuca vardığınızda göre çok okuyan düşünen bir insan değilsiniz yargısınada istemeden ben vardım. İnsanların zihinlerinde yanlış bir algı oluşturmanız ve insanları günaha sokacak yorumlar yaptırmaya sevk etmeniz doğru değil!

H

Hediye hanım, kuranın arapçasını da okudum türkçesini de... Ben sadece kendi düşüncelerimi ifade ediyorum. Sizin düşüncelerinize göre allah istemese herkes tektip olurdu. Aslında herkesi tektipleştirmek şirke girer, bence... Sanki allah yapamamışta siz yapacakmışsınız gibi...

Rıhan Sevoş 6 yıl

Rıhan müthiş anlatım

Osman Inam 6 yıl

Verdiginiz cvp benim yorumumla alakasiz. Ne yapmaya, beni nasil bir tartisma icine cekmeye calistiginizin farkindasiniz aslında ama gerek yok.. Okuyun Anlamaya çalışarak tekrar okuyun! Umulur ki okuduklarınız size de ışık olur Ne söylediginizin farkında olmanız ve Fatiha suresinde Allahın dediği gibi doğru yoluna iletmesi dileğimle.

Hediye Küsmen 6 yıl

Komiksiniz, Hediye hanım!

Rıhan Sevoş 6 yıl