Normal doğum yapan annelerin tecrübeleri

Mrb kızlar. sayfanın yüzde sekseni sezeryanli ve sezeryana yöneliktir. Bence bu kadar çabuk teslim olmayın sezeryana. Tabi ki zorunlu durumlar da elden bişey gelmez. Ama mümkün mertebe doktorunuza normal doğum konusunda israrinizi belirtin. ozellikle özel hastaneler de en ufak şeyde sezeryana yonlendiriyorlar. Normal doğum yapan anneler bizlerle tecrübelerinizi doğum hikayelerinizi paylaşın. Hem moral olur hem cesaret. Herseyin özünün güzel olduğu gibi doğumunda sağlıklısi hepimizin bildiği gibi normal doğumdur.

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
48
48 CEVAP

Epidural normal dogum yaptım çok ta memnun kaldım yine olsa yine aynısını yapmak isterim ..

B

O nasıl oluyor canım. Bilgi verirmisin

Seher Begde 5 yıl

Belden aşağı uyuşuk normal doğum mu oluyor

Seher Begde 5 yıl

Prenses dogum diye geçiyo ya o canım. Ağrısız normal doğum. 4 cm açılmaya kadar sancı çekiyosun sadece. Sonra iğne vuruyolar sancı kasılma hiç bişey hiisetmiyosun. .

Berna Iyi 5 yıl

Afadersnz merak ettm ama ntml dgmda doktr ikin bebegi ittr diyo ya 4cmden snra nasl oluyo kndimi geliyo anlayamdm yada daha mi uzun suruyo dogum suresi yani

Rümeysa Yanpal 5 yıl

Evet aynı soruyu ben soracaktım.

Seher Begde 5 yıl

Şöyle anlatayım canım. 4 cm e kadar sancı oluyo sonra iğne vuruluyosun. Açılman ve sancın devam ediyo ama anesteziden dolayı sen hissetmiyosun ebeler başında kontrlde oluyo zaten. Açılman devam ediyo yani. Tek yapman gereken doğru ıkınmak. Sadece ikiniyosun sancı ağrı vs hissetmiyosun açılman olduğu halde. Ve 10 cm oldugunda açılman doğum gerçekleşiyor.

Berna Iyi 5 yıl

Kesinlikle tavsiye ederim çünkü değil ağrı sancı hissetmek açılmam olduğu halde uykum bile felaket gelmişti yani ıkınma olmasa uyurdum bile

Berna Iyi 5 yıl