Ödenmeyen nafaka en kısa yoldan nasıl alınır?

Merhabalar
2 çocuğum var. Aralık 2015'de boşanma davası açtım. Mahkeme hala devam ediyor (Çekişmeli)
300'er TL'den 3'ümüze toplam 900 TL nafaka belirlendi. Ama en başından itibaren nafaka ödemiyor.
3 ay once hapis kararı için başvurdum, geriye dönük 3 aylık nafaka alabildim. Onda da icra dosyasına yatırdığı için 300 TL kesinti yapıldı. Simdi tekrar hapis kararı için basvuracağız. 3 ayda bir bunun için uğraşmak çok yorucu. Çalışmıyorum ailemle yaşıyorum. Çocuklarım 5 ve 3 yaşındalar.
Sorum şu; 1.5 senedir ödemediği nafakayı en kısa yoldan nasıl alabilirim?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
21
21 CEVAP

Malesef. Cocuklar domuz gribi oldular. 1000 tl masraf yaptim iki gun icinde. Bu ay bari yatir nafakayi dedim. Benden belge istedi domuz gribi olduklarina dair. Gonderdim yatirmadi gene de. Sadece mahkemede kullanabilmek adina istedi sanirim. Nesini kullanacaksa. Sanki ben cocuklarimi isteyerek domuz gribi yaptim. Bulasici bisey sonucta bi yerden geldi ben ister miyim cocugum 41 derece atesle yansin.

E

Çocukları alsın da sen de kurtul ayyy

Serife Tanriseven 6 yıl

Ay o ne demek Serife Tanriseven hanim kurtul ne demek

Canan Şiraz 6 yıl

Vırvvır başımı yedin. İş bul çalış evde belli ki hiç çocuk bakamıyorsun. Mağdur olmak hoşunuza gidiyor. Azıcık savaşın hayatla

Serife Tanriseven 6 yıl

Kadinin icinde bulundugu durumu nerden biliyorsunuzda bu kadar acimasiz yorum yapiyorsunuz yaziktir yahu

Canan Şiraz 6 yıl

Yahu durum ne olursa olsun belli ki adliye icra peşinde gezecek kadar sağlıklı. Yani çalışabilir. Çocuklarına daha iyi bir hayat verebilir en azından şu ankinden daha iyi

Serife Tanriseven 6 yıl

Size soylicek bisey bulamiyorum umarin birgun bu duruma düsmezsiniz

Canan Şiraz 6 yıl

Düşsem de ayağa kalkarım allahın izniyle. Kimseye eyvallah etmem

Serife Tanriseven 6 yıl

Serife hanim Allaha sukur cocuklarimin gecimini saglayabiliyoruz. Buyuk olan anaokuluna da gidiyor. Hicbirseyleri de eksik degil. 1.5 senedir odeme almadan bakabildiysem durumum kotu degil demektir. Is bulabilsem calisicam zaten. O kisim ayri. Ama. Babalarininda ustune dusen bir gorev var. Bunu yapmak zorunda. Avukatim var adliye icra vs gezmiyorum avukatim hallediyor. Vir vir basinizi yemedim. Yorum yapmak zorunda degilsiniz.

Esra Koray 6 yıl

Babasının adı var kendi yok.

Serife Tanriseven 6 yıl

Benim istedigim şu. Babalari duzenli olarak cocuklarini alsin gorsun ilgilensin (cunku cocuklarin buna ihtiyaci var) Masraflarinin tamamini degil ona dusen kismini karsilasin (cunku bu cocuklari ben tek basima dunyaya getirmedim) herkes ustune duseni yapsin istiyorum.

Esra Koray 6 yıl

Istegimde de tuhaf birsey goremiyorum. Her zaman cocuklarimin resmini videosunu yolluyorum. Istedigi zaman gelip alma ozgurlugunu sagliyorum. Goruntulu arayip cocuklarin gormesini sagliyorum. Elimden geleni yapiyorum "baba" olmasi icin.

Esra Koray 6 yıl

Cocuklari alsinda sende kurtull ayyy lik bir durum mu sergiledim de bu cumleyi kurdunuz bana? Asla vermem cocuklarimi. Ziyan olmalarina asla musade etmem!!!

Esra Koray 6 yıl