Oğlum çok fazla hasta oluyor, nazar mı oluyodur?

Arkadaşlar oğlum Toprak (5 yaşında) ana sınıfına başladığından beri hastalıklardan kurtulamadı maalesef. Herkes dr'umuz da dahil bunun normal olduğunu, yeni virüslerle tanışan vücut sisteminin alt üst olduğunu ve hasta olarak bu virüslere karşı bağışıklık kazandığını söylüyor.. Buraya kadar amenna... Peki bu rahatsızlıklarda "nazar" etkisi olabilir mi? Bu konuda da pek çok uyarı alıyorum. Çok foto koyma, paylaşma diye .....

Siz ne dersiniz bu konuda? Nazar hastalıklara yol açar mı gerçekten....?
beyin hücrelerim yandı artık

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
59
59 CEVAP

CHEMTrail SPREY ve KORUNMA YOLLARI
(Hacamat yaptırmak ve kozmik beden temizliği şiddetle önerilir.)

* Chemtrail konusunda en detaylı paylaşımlardan biridir.
* Durum gerçekten de çok vahim ve insanların bu konuda bilinç sahibi olmamaları da ayrı bir vahim durum.

Chemtrail Sprey'in yeni tanımı: Bu spreyler, insan vücuduna yönelik bir nano-teknolojik içterik aşılama işlemidir. Bu nano partiküller, insan beynine yerleşip insanların alzaymır, parkinson gibi hastalıklara yakalanmasını hızlandırıyor. Bağışıklık sistemlerini çökertiyor.

Bu aralar rüya görmede, doğruyu yanlıştan ayırt etmede güçlük, çözülme, idrak ve bilinç kayıplarında artış var. Bu konuda kendilerini çok geliştirdiler.

Normal bulut pamuk gibidir, dairesel hatları vardır, Chemtrail Spreyler çizgi halinde ve çarşaf gibidir.

Chemtrail Sprey, uçaklardan salınan, başağrısı, alerji, deri döküntüsü, Alzheimer, astım, psikolojik rahatsızlıklar, göz, solunum, sindirim ve sinir sistemi hastalıkları, kanser ve hatta ölümlere bile yol açan, depremlere ve küresel ısınmaya neden olan, çeşitli virüsler ve böcek ilaçlarından oluşan kimyasal spreydir.

İnsanları psikolojik olarak etkilemekle kalmıyor doğaya da aşırı bir şekilde zarar veriyor.

HAARP Deprem Makinesi'yle koordineli bir şekilde çalışan bu sistem, son zamanlarda özellikle psikolojik rahatsızlıklara ağırlık vermektedir.

Chemtrail Spreyler, bazı yerlerde Morgellon isminde nano-teknolojik, fiber optik bir veba hastalığına neden olan parazit oluşturmaktadır. İplik gibi bir şekli olan parazit, dolaştığı deride yanık izi yada mutasyona benzeyen ciddi tahribatlara yol açmaktadır.
https://www.youtube.com/watch?v=vd5tDVzfb8g

Yeryüzündeki oksijen miktarını azalttığı için yerkürede, adeta hapşırmak isteyipte bir türlü hapşıramayan bir insanın nefes darlığı etkisini göstermekte, bu da depremlerin şiddetini ve süresini arttırmaktadır.

Bu kimyasal böcek ilacı, kanserojen ve kimyasal toksin olduğundan, EPA tarafından 1983 yılında yasaklanmıştır. Bugün geliştirilmiş, kısa ve uzun dönemde, çok daha çeşitli rahatsızlık ve hastalıklara neden olabilecek kadar etkili hale getirilmiştir.

Chemtrail Spreylerle oluşturulan yapay bulutlar, Güneş'in ve Yıldızların bölge üzerindeki olumlu etkilerini kırmakta, bu da insanları içine kapanık, paranoyak, bencil ve duyarsız yapmakta, depresif rahatsızlıklara, asosyalliğe, burun tıkanıklığı ve dolayısıyla nefes düzensizliğine, düşünmeyi engellemeye, kısaca çok büyük bir toplumsal kaosa neden olmaktadır.

Chemtrail Spreyler, Kırmızı Göz hastalığına da neden olmakta, bu hastalığa yakalananlardan mümkünse uzak durulmalıdır.

Son zamanlarda geceleri de Chemtrail Spreyleme yapılmakta, gecenin karanlığında elinize bir fener alıp etrafa tuttuğunuzda toz halinde zehirli nano parçacıklarını görebilirsiniz.

Chemtrail Sprey için kısaca toplumsal ve biyolojik bir terör diyebiliriz. Uzmanlara göre böyle giderse 2015 yılında kanser vakalarındaki artışın zirve yapması bekleniyor.

Oluşturdukları yapay bulutlar ile havadaki nem oranını da arttırmakta, mevsimleri birbirine karıştırmakta, çeşitli kuş ve böcek türlerinin yok olmasına neden olmaktadırlar.

İçinde Civa, Baryum, Aluminyum gibi maddeler de bulunan Chemtrail Spreylere karşı en büyük tepkiyi Alman halkı göstermiştir.



CHEMTrail'DEN KORUNMANIN YOLLARI

Spreylerin yapılmadığı saatlerde ve günlerde dışarıya çıkmalı, temiz hava teneffüs edilerek depolanmalı..

Günde bir çay kaşığı çörek otu çiğnenerek yenilmeli.
GDOsuz zeytin, limon gibi gıdalar tüketilmeli. Şimdi zeytinle de oynuyorlar ancak zeytinin çekirdeği ile asla oynayamazlar, hergün en az 3 zeytin çekirdeği yutmanızda kansere karşı dayanıklı olmak için fayda var. Çekirdeğin sertliğine bakmayın, mide onu eritecek güce sahip ve çok ihtiyacı olduğu için pankreasın emriyle eritmeden bırakmaz. Bir dondurma kabı zeytin çekirdeği yutan kişileri biliyoruz, ancak dengelemek açısından en az 3 en fazla 5 tane çekirdek yutmanız yeterli olacaktır.

Limon da kemoterapiden 14 kat daha etkilidir. Limon ağaçlarını koruyalım, onlara iyi bakalım ve mümkünse bol bol limon ağacı dikelim, çünkü en büyük ilaç limon. Sarımsak ve soğan da oldukça etkilidir, bazen 1-2 diş sarımsak yutmalı, soğanı da kesmeden, elma yer gibi yemeliyiz, 80 küsür faydası var, doğal antibiyotik, üstüne de limonata içerseniz acı tadını yok edebilirsiniz.

Pekmez de aynı şekilde, her sabah bir fincan içmelisiniz. Sonra ceviz, beyin şeklinde, beyne çok faydalı, her sabah 3 ceviz tüketmek gerek. Bilgisayar ve televizyon başında fazla kalmayın, hergün yenilenen beyin hücrelerinizin yeni çıkanları zayıf çıkar bu da zeka geriliğine, beynin küçülmesine neden olarak çeşitli psikolojik ve sosyolojik rahatsızlıkları beraberinde getirir.

Hareket etmek çok önemli, hergün hareket ederek içinizdeki parazitleri dökersiniz, o parazitler ki en faydalı proteinlerinizi yer, buna engel olmalısınız. Hergün en az 2 kilometre yürümeli, 3 litre su içmelisiniz. Suyu küçümsemeyin, en kalitelisinden için, başınızdaki saçın ucundan ayağınızın altına varana kadar vücudun her bölgesi suya ihtiyaç duyar. Limonata, çay, kahve içerek su ihtiyacınızı gideremezsiniz, suyun yeri başkadır. Dişlerinizi misvak ile fırçalayın, misvakın maddi ve manevi yüzlerce faydası var, ağzınızdaki zararlı bakterileri yok eder, faydalı bakterileri ise korur, dişleri beyazlatır, boğazlara faydası vardır.

D