Oğlumun vücudunda sivilceler çıktı doktorlar ürtiker egzama diyor bir sürü krem kullandım ama geçmiyor?

Merhaba benim 5aylik oğlumun vücudu 2-3 aydir böyle doktorlar ürtiker egzama diyo birsürü krem kullandim ama gecmiyo önerebilceğiniz bisey var mi?

com-kuedluw8lx6qs9ilrqfk.jpg
U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
107
107 CEVAP

Kakası yeşil ve mukuslu mu ya da kan var mı

M

2haftadir yesil ama doktora sordum normal dedi

Uğur Kavan 6 yıl

Mukus var mı yani sümüksü bir yapı

Merve Oglum 6 yıl

Gastroentroloji veya cocuk alerji bolumune goturun lütfen. Cocuk dok. Lari gecistiriyor. 13 aylik sut alerjisi var oglumun.

Buket Nevgece 6 yıl

Kesinlikle gidin Buket hanım'ın dediği gibi çocuk doktorları bazen yetersiz kalabiliyor. Ben de benzer süreçten geçtim. Hem de sadece anne sütü verdiğim dönemde oldu. Zamanında önlem alırsanız çabuk atlatırsınız. Eğer besin alerjisi varsa - bizimkinin elmaya bile vardı ve alerji testlerinin negatif olması olmadığı anlamına gelmiyor sadece pozitif çıkanlar işinizi kolaylaştırmış oluyor- ek gıdaya geçmeden çocuğunuz gıdaların tatlarını öğrenmeden varsa öyle bir şey sürece zamanında başlayın. Biz 3 aylıkken tanıştık besin alerjisi ile ama çok şükür 2 yaşında bitti. Hiçbir gıda alamıyordu bağırsakları düzelene kadar temkinli bir şekilde doktorun yönlendirmesi ile bitirdik. Şuan 6 yaşında ve sorunumuz yok çok şükür herşeyi de yiyor.

Merve Oglum 6 yıl

Var biraz

Uğur Kavan 6 yıl

Cocuk alerji doktoruna götürdüm egzama dedi ama verdigi kremler sadece hafifletti farkli yerlerine dagiliyo sürekli

Uğur Kavan 6 yıl

Bizim döküntü sonrasında mukuslu kaka ve sonrasında kanlı kaka ile belirti verdi. Korkmayın sakın iyileşiyor bağırsak içlerinde küçük sivilceler oluyor gibi düşünün ondan kanıyor. Dışarda gördükleriniz içerde de oluyor gibi düşünün ama bunlar bizim başımıza gelenler belki yoktur belki hafiftir o yüzden gastroenteroloji mutlaka gösterin.

Merve Oglum 6 yıl

Kaka mukuslu olduğundan gastroenteroloji bölümüne gitmekte fayda var. Normal cildiye ve alerjiniz bölümü değil. Onşar krem veriyor sadece. Bize en iyi gelen krem de advantan dı. 3 gün en fazla sürülüyordu ama hemen düzeltiyordu

Merve Oglum 6 yıl

Eger gida alerjisi varsa maalesed o gidayi kesmeden sonuc alamazsiniz. 13.5 aylik oglum gecen hafta ben sutlu nescafe icip deneme yaptim ve sonuc deli gibi pisik ve mukuslu kaka. Tabi kestigim anda normale dondu.

Buket Nevgece 6 yıl

Pişik için de oksizinc %40 çinkolu tamamen balık yağı olan bir krem var. Alerji olsun olmasın her arkadaşıma tanıdığıma tavsiye ettim. Müthiş etkili anında acıyı kesiyor. Normal yanıklara ben bile kullanıyorum iz bırakmıyor inanın öyle kolay kolay krem ilaç tavsiye etmem hoşlanmam böyle şeylerden ama bunu tavsiye eden doktora hergün dua ediyorum. Ne pişik kaldı ne acı. Gerçekten anında etki.

Merve Oglum 6 yıl

Bende tavsiye uzerine penaten diye bir krem kullandim. Gece surdum sabahina gecti. O da cinko iceren bir kremdi zaten. Cok teskkur ederim tavsiyeniz icin bu da aklimda bulunsun. Belki birgun lazim olur

Buket Nevgece 6 yıl

Ve tabi özel mama ile beslendi maalesef. Raporla Devlet veriyor çok şükür Programin As idi ismi. Normalde Çok pahaıydı 6 sene önce kutusu 150 liraydı. Haftada 4 kutu gidiyordu. O mamayı yedirdim 1 sene sonra da onunla birlikte ek gıdaya yavaş yavaş geçtim. Her besini tuzu bile 5 gün deneyip verdim. Biraz sabırla bitiyor merak etmeyin.

Merve Oglum 6 yıl

Bukrt hanım inanın çevremde herkeste var artık benim bacağım yandığında sürdüm öyle anladım etkisini. Alın bulunsun mutlaka

Merve Oglum 6 yıl

Uğur Kavan sakın endişe etmeyin sizi sıkmak üzmek için değil yardımcı olmak için yazdım. Süreç zor ama geçiyor. İlk sizin başınıza gelmedi inanın. Maalesef çağın hastalığı ama yenebiliriz çok. Şükür siz bilinçli bir annesiniz. Belki de yoktur ya da hafif süt alerjisidir kısa sürede fayda görürsünüz. İçiniz rahat olsun hepsi geçiyor geriye güçlü ve sağlıklı bir çocuk kalıyor çünkü öyle güzel besliyorsunuz ki ağzından sağlıksız bir şey geçmiyor

Merve Oglum 6 yıl