Oksidan ile saç nasıl açılır?

Ciddi yardım içerikli

Arkadaşlar, saçımı griye boyama gibi bir niyetim vardı, boyam geldi. Elimde bir oryal ve %9 30 volüm bir peroksitim var. Saçımı platine ya da civciv sarısına kadar açmam gerektiğini biliyorum. Bu oksidan oranıyla bunu başarabilie miyim, başarabilirsem ne kadar süre başımda durması gerek, başarılı olmaz ise yüzde kaçlık beni kaç dakikada başarıya ulaştırabilir? Saçım düz siyah, baya siyah, çok ciddi siyah.

com-xq4v2xcx5flx3oqje5kd.jpg
D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
21
21 CEVAP

Olaplex + oryel kullanirsan ve olaplexin videolarini izleyerek yaparsan sacina minimum zarar vererek acabilirsin. Tavsiyem bir tutam uzerinde deneyerek yapman. Tek seferde acman oldukca zor, cilt hassasiyetine de dikkat etmen lazim, sonra bir de yaralarla ugrasirsin

D

Olaplex düşündüm ilk önce ama çok pahalı

Doğukan Erzincanlı 3 yıl

Amazondan filan alabilirsin belki, internette bazi sayfalarda indirimli ama no1 ve no2 alman lazim. No3 sadece bakim icin cunku. Olaplex mucize degil bu arada, dikkatli kullanmak gerek . Ayrica gri icin baya beyaz derecesinde acmaniz lazim. Saglikli acarsaniz yesillikler olmaz. Griyi elde ettiktyen sonra veya saciniz platin beyaz olursa NATURVIRAL mor sampuan kullanirsaniz cok guzel gri bir isilti katiyor, grinin onrunu uzatiyor. ( 4 ay gri kullandim)

Duygu Çörüz 3 yıl

o zaman ben o şampuanı şimdiden alayım yapabilirsem elimde bulunsun, olaplexi baya araştırdım ben, ama sonunda mantıklı gelmedi. Çünkü beğenmeyince saçımı kestirebilme fırsatım oluyor kısa olduğu için. Yanma olmaması için baya bir bakım yaptım 2 aylık süreçte yanma pek olmayacaktır herhalde ama platine geçecek mi emin değilim..

Doğukan Erzincanlı 3 yıl