Okuldan çocuğuma florürlü vernik uygulaması yapılmak üzere kağıt göndermişler imza atıp izin vereyim mi?

Arkadaşlar bugün okuldan 1. Sınıfa giden çocuğuma ağız ve diş sağlığıyla ilgili Florürlü vernik uygulaması yapılmak üzere kağıt göndermişler.. Acaba imza atıp izin vermelimiyim.. Bu konuda bir fikri olan var mı?

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
50
50 CEVAP

Onay istediklerine gore bunda masumiyet yok demektir. Ben okula gidip. Konusup gormenizi tavsiye ederim.

A

Üzüm ve süt dağıtımı için de onay istediler acaba onda da mi bi kötü niyet arasak

Ayşe Bymavi 6 yıl

Bence arayin.

Ayse Yüzgeçgölü 6 yıl

Marşal yardiminda azmı zarar gordu Türk milleti.. Dagittiklari yaglar. Unlarla mahvettiler sagligimizi.. Bir suru damar hastaliklari. Kanserler bosa degil.

Ayse Yüzgeçgölü 6 yıl

Haklısınız

Ayşe Bymavi 6 yıl

Okulun dağıttığı üzümler yurt dışına ihraç edilip aşırı zirai kalıntı olduğu İçin Türkiye ye iade edilen zehirli üzümler.

Melike Tnt 6 yıl

Melike Tnt kaynağınız nedir? Bu gerçekse tüm çocuklar için bir şeyler yapmak gerekir.

Erkan Bilgi 6 yıl

Burdaki konuşulan konunun kaynağı ne? Kaynağım gündemi takip etmek ve önceki gündemleri unutmamak emin olduğum için söylüyorum yakın geçmiş arşivleri karıştırırsanız görürsünüz. Yıllar önceki marshall yardımlarında farklı oyun mu oynanmıştı? Süt tozu yardımlarından sonra çocuk felci olayları hortladı bakın geçmişe. Florür kaplamasına göz yumuluyorsa zehirli üzüm de umurlarında değil.

Melike Tnt 6 yıl

Melike hanima katiliyorum. Bizler takipciyiz. Kaynaklari arsivlemiyoruz. Keske yapabilsek veya yapsaydik.. Ama gercekler ortada yillar icinde zararlar bir bir goruluyor.. Son Rusyaya gonderilen domates olayini unutmayalim. Geri gelen onca domates ne oldu.. Bize yedirildi.. Bu sadece basit bir ornek. Biz burda birbirimize destek olup olabildigince zararlardan pay almamamiz icin bildiklerimizi. Yasadiklarimizi aktariyoruz. Cocuklarimiz en degerli varliklarimiz. Onlari zararlardan korumak bizim vazifemiz.. Arastirmaci. Supheci ve dikkatli olmamiz sart..

Ayse Yüzgeçgölü 6 yıl

Ayşe ve Melike hanımlar ben ikinizle de aynı fikirde olan bir öğretmenim. Hem kendi çocuğum hem de öğrencilerim için endişe ediyorum. Internetten bakındım ancak bir şey bulamadım. Kendi çocuğuma elimden geldiğince zaten bunları yedirip içirmiyorum. Ancak bunu başkalarına söyleyebilmem için elimde bir gösterge olması gerekiyor. Derdim sizi yalancı çıkarmak değil.

Erkan Bilgi 6 yıl