Okullarda dikenli tel örgülerin olması doğru mu?

Okullarda kullanılan bu bahçe telleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu hapishane havası verilmiş eğitim kurumlarini öğrencilerin sevmesini beklemek normal mi ?

Benim zamanımda dikkat elektrik carpabilir uyarısı bile verdi 10 metre yakınından gecemiyordum korkudan.

com-zu2mqircar8ct3kg903v.jpg
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
71
71 CEVAP

Bu arada "Öğrenci istediği zaman okuldan çıksın" derken lise veya ortaokul seviyesini kastettim. Zaten aklı başında olan kimse küçücük çocuğu tek başına salmaz.

Y

Toptan kural değişikliği olması gerekiyor. Öğrenci okuldayken okulun sorumluluğunda olduğundan dışarıya çıkmasına izin verilmiyor. İzin verilse de her yerde yapılabileceğini sanmıyorum, bazen aşırı çakal öğrenciler bulunuyor. Arkadaş ortamıyla okuldan çıkıp sigaraya alıştırılan öğrencilerin olacağına eminim. Sadece yolunu açacak, daha fazla olmasına sebebiyet verecek bana sorarsanız.

Bora Kucukkisa 6 yıl

Ebeveynler bu konuda kilit nokta. Çocuk sahibi olmayı bilen ve isteyen yapmalı.

Yusufcan Nep 6 yıl

Ebeveynle de çok ilgili değil. Ben universitedeyken kardeşim lisedeydi. Ne zaman okula gitsem okulda bulamadim : ) aynı anne babadan olup aynı evde büyüdük. O zamanlar moralim bozuk bir de öğretmen dirdiri çekmek istemedim diye savundu kendini hep: ) ancak bir gün korkunc birsey yaşadı sınıf arkadaşlarından biri. Kardeşim şimdi dirdirci bir öğretmen ve okula gelmeyen öğrencisinin velisini arayip bilgi veriyor: ) emin ol sen de 10 yıl sonra bugünden çok farklı dusuneceksin

Nüket Dedeler 6 yıl

Farklı düşünür müyüm bilmiyorum ama kardeşin ve sen tamamen aynı şartlarda büyümemişsinizdir ki. Neyse işte ya uzatmaya gerek yok.

Yusufcan Nep 6 yıl