Okullarda flörür uygulamasını onaylamalı mıyım onaylamalı mıyım?

Acil destek postu!!!!
Bir çok veli adina danışmam gereken bir konu var... Okullarda cocuklara florur uygulaması başlamış (5 YAS).florurn zararlarını duymuştum bu uygulamayı onaylamalimiyim onaylamamalimiyim...

com-5kfr8racxxvmx4kiwb3a.jpg
G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
100
100 CEVAP

Arkadaşkar ilkokullarda flor uygulamasına ve diş muayenelwrne katılan bir sağlık personeliyin. Çok fazla bilinçsiz bir yaygara var. Ülkemizde diş fırçakama ve bakımı konusunda o jadar gerşyiz ki. Çocukların dişleri içler acısı. Kalıcı azılar bile çürük içinde. Bakanlığın dişlerin yapısını sağlanlaştırmek için yaptığı bir uygulama. Onam formu var istemeyen yaptırmak zorunda değil. Lütfen bu kadar tantaba yerine bilimsel yatınları kotrsanız çok daha iyi olurr. Lütfen çocıklarımızın diş sağlığıyla ilgilenelim .

H

Doğru dediniz. Ben çocukken ülkem İsveçde okula belli aralıklarla gelıp flour veriyorlardı bize bi şey olmadı.

Carina Kurmus 6 yıl

Bizde okuyup araştırdığımız için burdayiz Hatice hanım. Tantana yapılan birşey yok. Devlet bu uygulamayı yapıyor diye de doğru olmak zorunda değil. Ve ayrıca Carina Kurmus hanım Avrupa da artık yapılmıyor deniyor bütün yazılarda. Birde ben yaptım birşey olmadı mantığı da çok çok yanlış bence. İyi akşamlar.

Elif Ergil 6 yıl

Guzel diyorsunuzda bu ulke vatandasin gozunun icine baka baka "radyasyonlu cay" icen BAKAN dahi gordu! O yuzden buna yaygara/tantana degilde guvensizlikten mütevellit kaygi duymak diyelim...

Lale Küçükgenç 6 yıl

benim kıxıma küçükken diş doktoru kendşsi hapını ön ermişti. Bizde kullanmıştık

Melek Ergin 6 yıl

Kim bilir hangi firma elindeki floru satmak istedi! Velilere cocuklari sekerli gidalardan, kutu meyve sularindan uzak tuma egitimi verseniz ya onun yerine. Dogal yontemlerle disleri korumak mumkun. Hindistan cevizi yagi varken kucucuk cocuklara flor zehiri vermek nedir yahu! Yazik gunah. Zaten metinde de yazmislar tibbi atik olarak atilacak bir madde oyle bir zehiri agizlarina surecekler inanilir gibi degil!

Ebru Buharalı 6 yıl

Melek Ergin benim oğlum da o haptan kullandı. Ta ki tüm azı dişleri çıkan akadar. Ondan mı bilmem ama dişler çürüksüzdü askere gidenekadar.

Carina Kurmus 6 yıl

bemim kuzımında dişleriinde halen çürük yok. Şuan 21 yaşında

Melek Ergin 6 yıl