Okullarda teneffüsler kaç dakika olmalı?

Arkadaşlar tenefüsleriniz kaç dakika bizim okulda biri 5 biri 10 dakika seklinde sizce saglikli olani nedir 5 dakika yeterli mi

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
47
47 CEVAP

Bir sürü işe yaramaz ders var kaldırsın onları devlet. Ders saatine 4 düşürsün. Al sana teneffüs, al sana zaman. 6saat ders yapmak sanki farz. Başka memleketler 4 saat ders yapıyorda bizden geri mi. Aklım almıyor bu işleri.

Ş

şenol bey geçen sefer formayı kaldırsınlar demiştiniz hatırladım sizi. Şimdi de saçma dersleri kaldırsınlar diyorsunuz? Sizin bakış açısı karma karışık bşey. Yarın da eğitim sistwmini toptan kaldırsınlar demeyin sakın.

Simge Alözkan 5 yıl

Bazı derlerin hayatınıza ne gibi bir katkısı oldu. Her öğretmenin tüm dallarda faydalı olması mümkün mü. Biz Süpermen miyiz. Demekki siz yaptığınız işi yeterince sorgulamamışsınız.

Şenol Körken 5 yıl

Sizin çabanız okul yönetimini panayır alanına çevirmek forma zorunlu olmasın, derslerin bi kısmı kaldırılsın. Boş işe yaramayan bir ders söyleyin size hak vereyim. Siz eğitim sistemini ilerletmek değil yozlaştırma çabasındasınız. İyiki milli eğitim müdürü flan değilsinz şenol bey.

Simge Alözkan 5 yıl

Ben sadece şunu düşünürüm;Ben hangi dersleri gördüm ve şu an hayatıma ne gibi katkısı var. Örnek vereyim: Geçen gün sivil savunma ile ilgili bir konu konuşuluyordu. Ben de şunu dedim: Kaç kişi acil dumlarda bir çocuğu doğru müdehale yapabilir. Kimseden ses cıkmadı. Halbuki defalarca ilkyardım konusunda kurslara, seminerlere vb. Yerlere katıldık. Bunu oturup nerde yanlış yaptık diye sorgulamamız gerekmez mi. Bizde işler hep göstermelik mi yüreyecek.

Şenol Körken 5 yıl

Bizde lise hayatı dahil bir çocuk yaklaşık 1500 saat ingilizce görüp. Sonrada iki cümleyi biraraya getiremiyorsa kusara bakmayın ben herşeyi sorgularım.

Şenol Körken 5 yıl

Daha buna benzer onlarca örnek verebilirim.

Şenol Körken 5 yıl

Hata tek taraflı değildir, ama hatanın büyüğü eğitim sisteminde.

Şenol Körken 5 yıl