Özel hastanede küvez ücretli mi?

Özel hastanede küvez ücretli mi?
C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
61
61 CEVAP

Üniversite hastanelerinde daha iyi bakım yapılıyor, özel hastaneleri kesinlikle tavsiye etmiyorum

M

Genel itham olarak konuşmayın derim. Siz genel olarak iyi dersiniz insanlar kotusune denk gelir vebal alirsiniz. Bizim burdaki universite hastanesi berbat bir yer. Ama bizim yattigimiz özel 4 4luk harika mis gibi gönül rahatligiyla gozun arkada kalmayacak bir yerdi. Yani demem o ki genelleme yapmayın.

Havva Terkin 6 yıl

Siz nerdesiniz? Ben Ankaranın en iyi ozel hastanesinde ilk bebegimi dogurdum, hastane hatası yuzunden bebegimi kaybediyordum, kesinlikle tavsiye etmiyorum, tecrubem dogrultusunda konusuyorum, kuvez asamasında doktor kadar hemsirede cok onemli, hemsirelerin tecrubeli olması gerekli ve ayrıca ozel hastaneler para için herseyi yapabiliyorlar

Mine Akşit 6 yıl

Ozel hastaneler otel gibi rahat olabilir ama dogurmadan once yeni dogan unitelerini, doktor ve hemsire kalitelerini sorun ogrenin, universite hastaneleri arastirma hastaneleridir, daha cok vaka gorurler, bilimi takip ederler

Mine Akşit 6 yıl

Ben konyadayim ozel hastanede doğum yaptim. Bebegim 120 gun yatti. Üniversite hastanesi kadar berbat pis bir yer yok. Doktorumuzda cok tecrübeliydi. Çok iyiydik yani. Üniversitesi hastanesine ropa gittik enfeksiyon kapip geldik biz.

Havva Terkin 6 yıl

Diğer şehirleri bilemiyorum ama Ankarada kesinlikle Ankara tıp veya Hacettepe tıp

Mine Akşit 6 yıl

Konya da su an universite hastanesi olarak erken alan meram tip fakultesi var. Selçuklu tip yeni dogani kapandığı icin bu kadar rezillik yaşanıyor.

Havva Terkin 6 yıl