Pegasus bavul hasarı için yapmalı?

Selamlar,

Pegasus bavulumu zedelemiş. Genişleme fermuarı artık kapanmayacak hale gelmiş. Daha evvel başına böyle bir olay gelen oldu mu? Ne yapmalı?

com-hmbp7aaazvyamkj60wmr.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
16
16 CEVAP

Ben hemen hasarlı diye yetkilileri buldum kırmışlardı bavulumu. Tutanak tuttuk. Ne deseler beğenirsiniz, şimdi benim bu bavulu alıp gitmem ve tamir için yetkili bir yerle görüşmem ve tamir olamayacak durumdaysa belge alıp geri getirmem ve ona göre ücret almam gerekiyormuş... Baksen ya hata onların cefa benim. İnatlaşacak vaktim de yok zaten, içerden sıfır benimkiyle aynı ebatlarda iyi kalite bir bavul çıkartıp verdiler. Umarım denktir değerleri yoksa üzülürüm.

T

Herkese çat diye çıkarıp bavul vermişler, anlamadım ben bu işi. Umarım bavulumu tamir ettirebilirim. Pegasus'la uğraşacak sinir kalmadı bende. Tüm enerjimi Allianz ve Vodafone emdi 1 aydır.

Hacer Cingü 3 yıl

Fena bavul değil yalnız düşün derim ben. Kaldı ki benimkinin tamir edilme ihtimali yoktu bence, çünkü metal değil kaynak yapamaz, sorun fermuarda vs değil ki diksin, sert bavuldu tekerlek kırılıp içe çökmüştü. Benim için iyi olmuştu yani yenisini vermeleri.

Türkü Gülbetekin 3 yıl