Piranha benzeri mp4 önerisi

Merhaba arkadaslar, 2008-2009 civarı aldıgım bu muhteşem alet sayesinde günlerim bol müzikli geçmeye devam ederken, ne yazık ki yavaştan miladını doldurmaya başladıgını farkediyorum. sitelere baktıgımda bi türlü bulamadım. Sanırım artık bu muhteşem yoldaş üretimi durdurulmuş. Belki bi yerlerde gören ya da buna benzer mp4 önerebilecek olan var mıı? ( ses kaydı, video-fotoğraf gösterimi, özellikle radyo olan) teşekkür ederim - Modeli: Piranha- magnum plus

com-dbumtts6u20oxxqn2u0e.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

Neden telefonunu kullanmıyorsun? Cidden meraktan soruyorum. Bu tür aletlerin bitmesinin sebebi akıllı telefonlar.

İ

Telefonda şarj problemi yasanmasını önlemek ve özellikle hafıza acısından cok pratik oluyor. Telefonlarda artık radyo internet istiyor. Bu da hem internet hem sarj kaybına sebebiyet veriyor. Hem hafıza kartı hemde müzik için kullanabildiğim cok kullanıslı bir alet.

Hulde Epcim 6 yıl

Bu alet özelinde konuşmuyorum ama en sinir olduğum şeylerden biridir. Bir telefon asla mp3 yada mp4 player'ın yerini tutamaz. (Teknik olarak değil pratik olarak)

Araf Kütahya 6 yıl

şarj

Gizem Yesilelma 6 yıl

Tam düzeltmeyi yapıyordum zaten. Açıklamayıda yapmış oldum böylece.

Araf Kütahya 6 yıl

telefon şarjınızı harcamıyorsunuz. Kapasiteler olarak telefonlara kafa atabiliyorlar ve çok pratikler

Murat Ravzam 6 yıl

Kesinlikle cok pratikler.

Hulde Epcim 6 yıl

Müzik artık akış (stream) şeklinde dinleniyor. MP3 devri hem ses kalitesi açısından hem de fonksiyonel olarak bitti. İlla ekstra cihaz isteniyorsa iPod Touch alınabilir ama gönderi sahibi arkadaşın zaten iPhone 7'si varmış. Ben olsam bu aleti alana kadar AirPods alırım. Bu aletin katacağı fonksiyonelliği çok daha fazlasını farklı bir açıdan katar.

İzzet Ayana 6 yıl

bende creative ler yanı ipod da var şarjı iyi ancak güncelleme almadığında facebook vb programları açmayabilir

Murat Ravzam 6 yıl

İzzet Ayana Hocam öyle bir demişsin ki sanki spotify falan flac kalitesinde dinletiyor. Neyse tartışılacak konular değil zaten tamamen alışkanlıklarla alakalı meseleler Ama ben yinede playerda Creative'den, kulaklıktada Sennheiser'den aşağıya düşmemenizi nacizane tavsiye ederim. Daha iyileri elbet varda sarı tutkuya bağlamanın alemi yok.

Araf Kütahya 6 yıl

Araf Kütahya Spotify’ın öyle bir desteği var zaten.

İzzet Ayana 6 yıl

Ekstra alet taşıyacagına powerbankte taşıyabilrsin

Aris Gencer 6 yıl

Telefonum aynı anda müzik ve sarj imkanı sunmuyor

Hulde Epcim 6 yıl