Ps4 slim mi, pro mu alayım, farkı ne? kullancı yorumları

Herkese merhaba.
Ps4 almayı düşünüyorum.
Slim modeli mi yoksa pro mu hangisini tavsiye edersiniz? Pro modelini kullanan var mı memnun mu?
Teşekkürler.

com-25vrgdoeq2e97g3tipbq.jpg
G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
7
7 CEVAP

farkı ne slim le pro nun?

A

slim, normal ps4'ün daha kibarlaştırılmış kasaya sahip olan versiyonu, performans anlamında normal ilk çıkan ps4 ile hiçbir farkı yok. Ps4 pro donanım olarak daha güçlü, özellikle gpu'su yaklaşık 3 kata kadar daha iyi diyebilirim normal versiyonlara göre. Wi-fi ve bluetooth iyileştirmeleri var. 4k çözünürlük destekliyor. 4k yaması almayan oyunlarda bile daha yüksek fps değerleri alınabiliyor pro ile.

Hasan Küyük 6 yıl

TV'yi 4K almadıysak, görüntü kalitesi normal bir Ultra HD den farkı olmaz ama diğmi.

Adem Erdgn 6 yıl

görüntü kalitesi olarak bir değişiklik olmaz ama dediğim gibi normalde 30 fps çalışan oyunlarınız daha yüksek fps değerlerinde çalışabiliyor. Yükleme ekranları daha hızlı geçiyor vs gibi avantajları var. Yakın dönemde 4k tv'ye yükseltme planınız yoksa, normal ps4 versiyonları gayet yeterli bana kalırsa. Pro'nun sunduğu avantajlar ne yazık ki ödeyeceğiniz 400-500 lirayı karşılamıyor bana göre.

Hasan Küyük 6 yıl

bana sorarsanız 4k tv için bir sonraki nesli beklemek daha mantıklı olacaktır. 1600 liralık donanımın gerçek 4k deneyimi yaşatabileceğini düşünmüyorum kesinlikle ya da illa yeni nesil gelmeden 4k ya geçiş yapılacaksa bu xbox one x ile olmalı

Hasan Küyük 6 yıl

teşekkürler. Şu an 3 var, crackli. İçerisinde 25 oyun var, çocuk sıkıldıkça oyun listesi yapıyor, gidip yükletiyoruz. Tek eksiği online oyun oynamıyor. 4 'e geçelim diyoruz.

Adem Erdgn 6 yıl

4 teknolojik anlamda 3'ün çok çok önünde zaten abi sıkıntı olmaz. Yaşayabileceğiniz tek sıkıntı 25 oyunun 4bin lira civarında bir para tutması ps4 için. Oyunlardan çok çabuk sıkılan bir çocuk değilse uzun soluklu oyunlar online modeları ile beraber uzun süre idare eder onu.

Hasan Küyük 6 yıl

Yok Crackli olmayacağı için futbol dışında da oyun oynamadığından 1-2 oyunla bekleriz

Adem Erdgn 6 yıl

indirimlerde güzel oyunlar denk gelebiliyor. birer tane futbol, dövüş ve araba yarışı ile zaten ekran başı arkadaş kapışmalarını götürürsün. bir de yanına gta 5 gibi online'ı olan bir şey aldınız mı uzun süre idare eder.

Cem Burul 6 yıl