Reddedilmek mi kötü yoksa terk edilmek mi?

red edilmek mi kötü terk edilmek mi

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
60
60 CEVAP

İkiside kötü değil, herşey seçimlerden ibaret. Terk edil yada red edil çokta önemli değil. Senin karşındakiyle olma isteğin doğrultusundaki seçimin karşındakinin tam tersi bir tercihinin sonucundaki oluşan bir durumdur. Bu cok doğaldır. Böyle durumlara profesyonel bir davranış bilimcisi gibi yaklaşmak daha az acıtacaktır yada hiçbir tesiri olmayacaktır.

E

profesyonel yaklaşmak gerekir demişsıniz bu bir iş yada sıradan birşey degilki duyguların en tepede oldugu zamandır. Aşk dedigimiz şey herkese göre degişir tek ortak noktası çok bilinçli bile olsanız şuursuzca davrandıgınız bir dönemdir. Hala öpüşen cifti ayıplayan toplumda davranış bilimcisi gibi yaklaşabilirmi ?

Mavi Üsare 6 yıl

Çoğunluk bunu yapamayabilir ama bu yetiyi iyi kullanabilen insanlar için geçerli bir yorumdu. Ben kendi hayatım bakış açım üzerinden yorum yaptım. Bu bilinçte yaklaşabildiğim için çok sıkıntı çekmiyorum. Ayrıca hayatının merkezine kişi kendisini koyarsa hissedilen acı duygusu eşiği yükselir ve daha az bir acı verir bu durum yada umrunda olmaz.

Esen Barac 6 yıl