Sabahattin ali - kuyucaklı yusuf roman incelemesi

Kuyucaklı yusuf...

Yazarın okuyacağım ilk kitabı.. Ilk 30 sayfasını okudum ve nedense zihnimde çok daha farklı bir kurgu vardı hiç bu tarz bir kitap düşünmemiştim. Uzunca süredir elime alıp alıp geri bırakıyorum Sabahattin Ali kitaplarını nedense. Zor onunan kitaplarmış gibi geliyordu bana. Lakin seveceğim sanırım Var mı kitap hakkında fikir beyan etmek isteyen?

 

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
42
42 CEVAP

Ben de ilk sayfalarda biraz sıkıldığımı hatırlıyorum. Ama sonradan tutuldum kitaba. 2 günde bitirmiştim. Sakın ilk sayfalara bakıp hızlı ilerleyemiyorum, sıkıcı deyip bırakmayın. Süper bir kitap. Benim de Sabahattin Ali'nin okuduğum ilk romanıydı. Büyük bir yazar olduğuna şaşmamak gerek. Kaç sene geçmiş üzerinden, kitapları hala çok satanlar listesinde. Diğer romanlarını da okuyacağım. Siz de bitirince iyi ki okumuşum diyeceksiniz.

S

Ne hoş bir yorum böyle. Çok çok teşekkür ediyorum. Aynen sanki hızlı ilerlemiyor gibi geldi bana da. Bakalım devamı nasıl olacak.

Seher Gol 5 yıl

Rica ederim. Ben sadece hissettiklerimi yazmaya çalıştım. İnanın çok güzel bir kitap. Sadece ilk başlarda sıkıyor biraz. Naçizane düşüncelerim bunlar...

Selma Sidar 5 yıl

Teşekkür ediyorum

Seher Gol 5 yıl