Sabahattin Ali'nin hangi kitapları okunmalı?

Fotograf dün geceye ait. tavsiyeler üzerine aldığım Kürk Mantolu Madonna damağımda enfes bir tat bıraktı.. Sabahattin Ali’ye ait okuduğum ilk eser ve bana göre muhteşemdi. Okumak isteyenlere tavsiye edebilirim.
Var mı yazara ait başka kitap tavsiyeniz ?

com-rz8vehm9qtjroffetxh9.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
51
51 CEVAP

Kimse ağzımı burnumu kırmayacaksa, bir tek benmi kitabı beğenmedim? Herşeyden öte ana karakter fazla ezik. Bu da benim canımı epey bir sıktı.

U

beğenmeyebilirsiniz bu çok normal

Ayşen Gunes 5 yıl

Ayşen Gunes yok yahu bu kadar fazla insan beğenince bende mi bir tuhaflık var diye düşünmedim değil. Birde Zweig'in "Satranç" kitabını ve Kral katili güncesini tavsiye ederim.

Uğur Yaşasın 5 yıl

teşekkr ederim Zweig okumadım daha önce listeme ekleyeyim

Ayşen Gunes 5 yıl

aslında ana karekter bir türlü kabugunu kırıp müdahale edemiyor hayata

Şefika Kiliçtutan 5 yıl

Şefika Kiliçtutan Fazla pasif sevdiceği de aptal. İnsan doğurduğu kişinin babasını niye herkesten gizlesin ki?

Uğur Yaşasın 5 yıl

evet başta çok sıkıcı ama bitirince iyi ki de okudum dediğim bir kitaptı

Aysegul Atas 5 yıl

Bu gün bile evlilik dışı çocuk doğurup bunu alenen söylemek çok da mümkün değilken o yılları düşünün bir de. O günü okurken bu güne göre bakış açısı geliştirirseniz çok doğru bir bakış açısı olmaz ve sevmeyebilirsiniz. Farklı bir bakış açısıyla değerlendirin. Ana karakter gibi konuşmaktan ve kendini ifade etmekten aciz kişiler yok mu şu an çevremizde. Benim avukatım bile bizim insanımız özellikle erkekler konuşmuyor bana bakmayın yıllardır meslek sayesinde konuşmaya başladım ama toplum da öyle değil ne yazık ki dedi ki bana göre de öyle. Konuşmamaktan kaynaklanan pek çok sorun olmasına rağmen hala bunu aşıp kendini ifade edemeyenler var.

Ümran Bağcivan 5 yıl

Ümran Bağcivan İyi de yunanistanda doğum yapılıyor. VVe aynı zaman da doğuran kişi de yunan bir kadın. Onlar için bu durum normal değil mi?

Uğur Yaşasın 5 yıl

Uğur Yaşasın O yıllarda ki şartları bilmek gerek. O çok medeni avrupa da evlilik dışı hamileliklerde az kapatmamış kadınları manastır tarzı yerlere ve az dışlanmamış o kızlar. Zamanla aşılmış bazı şeyler tüm dünyada...

Ümran Bağcivan 5 yıl