Saç kırıklarına ne iyi gelir?

Merhabalar
Sorum özellikle uzun saçlı kız arkadaşlara.
Saçlarımda motor yüzünden çok fazla kırık oluştu bunlardan kesmek dışında Nasıl kurtulabilirim ?
(Resim dikkat şeysi)

com-p2grwubiedhgujjwwpvu.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
40
40 CEVAP

Badem yağına, 1 ampul bemix, 1 ampul evigen, 1 ampul bepanthen. Maskesini yap streç film ile sar havasız kalsın 2 3 saat bekle ve yıka, saçların temizken yaparsan daha çok faydasını görürsün kökten uca kadar besleniyor bu maske ile. Bir de gliss in sıvılaştırılmış keratin içerikli sıvı saç kremi var uçlarına her gün durulamadan.
2.tarif ise, watsonsta satılıyor katı Hindistan cevizi yağı eritip sür saçlarına aynı şekilde bekle yıka inanılmaz parlak ve canlı oluyor. Bunu da 15 günde 1 uygula.
Bir de marketten alınan şampuanları kullanma, medikal şampuanlar kullan eczaneden sarımsaklısı falan oluyor kokusuz ama içeriği sarımsaklı onlardan al ve saçlarının keyfini çıkar.
Edit: Diğer kız arkadaşların da dediği gibi her ay saçlarının ucundan bir cm ya da yarım cm kadar muhakkak aldır kırıklara tek çözüm o ama bu dediklerimi yaparsan gerek kalmaz kırığın da oluşmaz, bir de saçlarını ıslakken tarama çok dökülür.

E

15 günde 1 uygulaman gerekiyor.

Eylul Aksun 3 yıl

Bu malzemeleri nerede bulabilirim ?

Halit Özaydın 3 yıl

Eczanede satılıyor hepsi. Toplam maaliyeti Badem yağı 15, ampuller işinde beşer tane oluyor 15, watsonsta Hindistan cevizi yağı 50 küsürdü sanırım ama bayağı kullanırsın.

Eylul Aksun 3 yıl

Gliss ise tüm kozmetik mağazalarında var 15 20 lira da o sanırım ben gratisten alıyorum 7 8 ay gidiyor bana.

Eylul Aksun 3 yıl

Hindistan cev yagini diplere de uyguluyor muyuz? Sadece uçlara mi?

Esra Led 3 yıl

Dipler de dahil bütün saça.

Eylul Aksun 3 yıl