Samsung galaxy S7 yi tavsiye eder misiniz? hepsiburada güvenli midir?

Merhabalar tünaydınlar efenim. 2.5 senenin sonunda telefonum artık beni bırak demeye başladı ve bende araştırmalarım sonucunda resimdeki gibi bir ilanla karşılaştım hepsiburadada. Hepsiburadadan cep telefonu almayı tavsiye eder misiniz? Bu telefonu almak sağlıklı bir seçim midir? Yorumlarda güncelleme problemlerinden de bahsedilmiş tecrübeli ahali yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim .

com-0uo51b0340v397g6bq5z.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
53
53 CEVAP

Hocam eğer o bütçen varsa internet alışverişi yerine reel den alışveriş yapmanı tavsiye ederim. http://Hepsiburada.com/ için yada başka bir alışveriş sitesi için iyi yada kötü bir yorumda bulunamam ama bence en mantıklısı, o kadar ücret ödeyeceğin bir ürünü görerek almandır.
Not: Samsung'a o kadar para verme derim.

S

Samsungdan yakın çevrem oldukça memnun aslında. Normalde 1500 lira civarında düşünüyordum ama s7 bu fiyatta olunca aklımı çeldi biraz. Reelde telefonlar performanslarına göre oldukça pahalı geliyor bana. Öneriniz var mı ?

Muhammed Iki 6 yıl

Şu cihaz atıyorum teknosada uygun fiyattadır gibisinden.

Muhammed Iki 6 yıl

Kendim GM 5 plus d kullanıyorum. İstediğim ve işime yarayan tüm Özellikler mevcut. 3gb ram. 32 GB room. Ön ve arka kamera 13 MP ve ikiside flaşlı. Isınma yada donma kasma yapmıyor. Bence Samsung yada iPhone den çok daha iyi. Hem fiyat hemde performans açısından

Serkan Tuluk 6 yıl