Sanat nedir? nasıl icra edilir?

sanat nedir ?? nasil icra edilir ??

com-q85sfgsx6pg7958qf31t.jpg
I
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
66
66 CEVAP

Arkadaşlar, kasmayın bu kadar. Olmayan şeyleri hayal gücünüzü katarak varmış gibi göstermeye çalışıp sizin (sözde) gördüklerinizi göremeyenleri de aptalmış gibi düşünmelerini sağlamaya çalışmayın. Açık ve net söylüyorum. Burda bir bot yok. Bir şey göremeyenler de bu kadar üzmesin kendini, hakkaten bir şey yok.

M

Sende biz bir sey gorduk diye bizi aptal yerine koyamazsin bir sey goremediysen millete ne laf atiyon

Gülşah Şık 5 yıl

Ruh hastasi degiliz olmayan seyi hayal gucumuzle yaratacak isine bak

Gülşah Şık 5 yıl

Ben kimseyi aptal yerine koymuyorum. Böyle bir şey haddime değil. Ama siz de bir şey gördük diye havalara girmeyin, çünkü görülecek hiç bir şey yok. İnsanlar görmek istediklerini görüyor. Olay bundan ibaret.

Mehmet Mutafoğlu 5 yıl

Zaten tablonun da amaci bu her goren farkli bir sey cikaracak ki tablo olsun insanlarin niyetlerini dusuncelerini bilmeden lutfen onlar adina fikir yazmayin ben orda gercekten bir kopek gordum o an yazdim havalara girmek veya baskalarini aptal yerine koymak aklimdan bile gecmedi ki boyle bir sacmalik olamaz

Gülşah Şık 5 yıl

Tablonun tanımı buysa diyeceğim bir şey olamaz. Yani her isteyen istediği anlamı çıkarır gibi.

Mehmet Mutafoğlu 5 yıl

Bugune kadar boyle oldugunu bilmemenize sasirdim siz simdi cok biliyosunuz beni aptal yerine koyuyosunuz dersiniz neyse ben susayim

Gülşah Şık 5 yıl

Ben tablonun ne demek olduğunu bilmiyormuşum, bu vesileyle öğrenmiş oldum. Hem ben sizi tanımazken neden aptal yerine koyayım ki?

Mehmet Mutafoğlu 5 yıl

Siz beni aptal yerine koymuyosunuz fikrimi yazdim diye baskalarini aptal yerine koydugumuzu soyluyosunuz

Gülşah Şık 5 yıl