Seboraik dermatit hastalığına ne iyi gelir?

Seboraik dermatit hastalığına ne iyi gelir?
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

Gecmis olsun... Oğlum 5 yaşında aniden oldu. Söyleyeceğim tedaviye inanır inanmazsın bilemiyorum ama ben 4yil en pahalı kremlerden en iyi dr. Ve diğer alternatif tedavi denedim. 1. Tedavi Eskişehir den buldum. 2 Tedavi tavşan kanı..

D

Nasıl oldu rica etsem acıklayabilirmisiniz eskişehir de nasıl tedavi oldunuz tavşan kanı derken nasıl bir işlem uyguladınız aydınlatırsanız sevinirim

Gölkentli Harnupdalı 6 yıl

Rica edebilirmiyim

Hülya Arıöz 6 yıl

Oğlum eklem bolgelerinin diz, dirsek iç kısımlarında kaşıntı ile başlayıp, deride kalınlaşma ve renk değişikliğine kadar ilerliyordu. Boyun bölgesi aynı durumda oluyordu. El parmaklarının yüzük ve orta parmağı arasında olurdu. Halının üstünde araba sürse hemen olabilirdi..

Dilek Olga 6 yıl

Öyle zamanları oldu ki o bölgelerin üzerleri çizik çizik yarıldı. Okula başladığında aynı sıkıntı yaşamış bir annenin Eskişehir'de ki Ecz. hanimefendi söylemesi ile ilacına ulaştım. Sonuçlarını ve çocuğu görünce 10 veya 20 liralık bir karma krem hazırlıyor. Fiyatını kesin söyleyemiyorum. Çünkü hamdolsun artık kullanmıyoruz. O bölgelerin üzerine sürülüyor. Hafif yakıyor sanırım. Ama daha sonraları kızarıklık oluşur oluşmaz kullaniyorduk.

Dilek Olga 6 yıl

Tavşan kanı tecrübemize gelince yanımizda ilacının olmadığı bir anda parmağında kaşıntı ve kabarma başladığında ulaşabileceğimiz noktada tavşan kanı vardı. Kullanıldığını okumuş oldukları için hemen uyguladık. Oğlum kaşıntısı hemen durdu dedi ve iyileşmesi sağlandı. Ondan sonra zaman zaman bozulmayan, pıhtılaşmayan tavşan kanı kullanmaya başladık. Cam kavanoz da yaklaşık 4yildir duran kanımız vardır.

Dilek Olga 6 yıl

Umarım yardımcı olmuştur.

Dilek Olga 6 yıl

Çok teşekkürler dilek hanım allah razı olsun vakit ayırdınız hakkınızı helal edin ayrıca Hülya Arıöz hanım kusura bakmayın postu siz açmıştınız bende müdahil oldum umarım sizi üzmemişimdir sizde hakkınızı helal edin rabbim size ve tüm hasta kardeşlerime şafi ismi ve tüm güzel isimleri ve eksiksiz kelimeleri hürmetine acil kalıcı şifalar versin inşaallah selam ve dua ile

Gölkentli Harnupdalı 6 yıl

Dilek Olga tavşan kanı nereden nasıl temin edebilirim?

Erdem Bayansu 6 yıl

Erdem Bayansu bey çok özür dilerim yoğunluğum nedeniyle cevap yazdım zannetmiştim ama yazmadığını farkettim. Av ile ilgilenenlerden, köylülerden veya satınalma şeklinde bulabilirsiniz. Hiç bulamadığınızı düşünürsek lütfen bana ulaşın size yardımcı olmaya çalışayım.

Dilek Olga 6 yıl

Dilek Olga hn benim anlamadığım bir şey var, tavşan kanını direk sorunlu bolgeye mi sürüyoruz? Yoksa içiyormuyuz? Eczacının karışımı mi iyilestirdi, her ikisi mi?

Barış Pulaş 6 yıl