Şeker yüklemesi zararlı mı?

Arkadaşlar şeker yüklemesi yapılmalı mi sizce? Cok kararsizim zararlı mi sizce? Yardım, lütfen.

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
132
132 CEVAP

KESİNLİKLE YAPTIRIN.. BİR MEDYA MAYMUNUNUN SÖZÜNE BAKARAK BEBEKLERİNİZİN SAĞLIĞINI RİSKE ATMAYIN. DÜNYADA BU TESTİN ZARARLI OLDUĞUNA DAİR TEK BİR LİTERATÜR BİLGİSİ BİLE YOKTUR.

İ

Bende hicbir yerde zararlı olduğunu ne okudum ne duydum insanların sürekli kafasını karistiriyorlar

Tuğba Abdullazade 6 yıl

Yanlış anlamayın hangi düşüncesi sizi maymun olarak düşünmeye itti acaba?

Aybüke Dizdaroglu 6 yıl

Saygısızlık siz o medya maymunu dediğiniz insanın kapıcısı olamazsınız. Yıllarını araştırmalara insanlara faydalı olmaya harcamış değerli insan. Son literatürü takip etseniz Canan hocanın dedikleriyle aynı olduğunu görürsünüz.

Tok Öveç 6 yıl

Cann hoca dogru soyler Se

Elif Şenim 6 yıl

Geçen akşam ümit Aktaş NTV haberde çıktı o da çok zararlı olduğunu söyledi sebeplerini de açıkladı zaten yükleme yapmadan da başka testlerle ortaya çıkıyormuş

Esma Tohumcu 6 yıl

Haddiz ve saygisiz insan, bu yoruminla sen nesin? Ilk once kendi sifatina bak. Dunyanin kabul ettigi muhtesem bir hekimi, hicbir bilgi dagarci olmayan senin gibiler elestiriyor ya pes dogrusu.!!!

Nesibe Huylu 6 yıl

Dr. M. Canan Efendigil Karatay'ın 'Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD), gebelikte uygulanmakta olan bir tetkik türü konusundaki görüşünü basın açıklamaları ile kamuoyuyla doğrudan paylaşarak, halk sağlığı konusunda kaotik bir ortam yaşanmasına yol açtığı' gerekçesiyle "Geçici Olarak Meslekten Alıkoyma Cezasıyla Cezalandırılmasına" ve "Ceza Süresinin 15 Gün Olarak Belirlenmesine" karar verildiği tekrar duyuruldu.

Gamze Dramalı 6 yıl

İstanbul Tabip Odası Başkanı Selçuk Erez de “ meslekten men cezası doğru değil” dedi. Her duydugumuza inaniyoruz keske aciklamalarida dinleseydiniz

Nesibe Huylu 6 yıl

Kaldiki seker hastaligi dahiliye ichastaliklari ilgileniyor kendiside Prof. Dr. Canan Karatay, ic hastaliklari ve kardiyoloji profesoru..

Nesibe Huylu 6 yıl

İzzet Dilemek siz kimin maymunusunuz merak ettim doğrusu?

Erdal Sümer 6 yıl