Şeker yüklemesi zararlı mı?

Arkadaşlar şeker yüklemesi yapılmalı mi sizce? Cok kararsizim zararlı mi sizce? Yardım, lütfen.

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
132
132 CEVAP

Yani burada asla yaptırma diyenleri hiç biri kek, baklava, makarna, pirinç, beyaz ekmek yemiyor ve 50gr şekerin bebeği hasta edeceğine inanıyor öyle mi?

G

Herkes fikrini veya deneyimini paylasiyor. Siz yaptirdiysaniz ve cocugunuz saglikli dogduysa siz de bunu paylasabilirsiniz. Zaten soran kişi ´´sizce?´´ demis.

Anil Balcioğlu 6 yıl

Yukarda çok bu konu hakkında konuştuk ve ben okuduklarıma inanamadım açıkcası. Aslaaa. Katyennnn... Peki anne de şeker olduğunda ki pankreas bazı gebeliklerde işini geröekten yapamıyor. Arkadaşım vardı açlık tokluk şekeri normal, ailede şeker yok. Doktor istiyor ve öğreniyor ki gizli şekeri var. Diyetle deniyor olmuyor günde 3 kere insülin vurmak durumunda kaldı. Keza benim de açlık tokluk şekerim çok düşüktü ve insülin direncimin olduğunu öğrendim. Biz eğer bunları yaptırmasaydık allah korusun ama ciddi sonuçlsr doğurabilirdi. Başkasına hele de hamilr bir kadına tv'de canan karatay böyle dedi diye yanlış yönlendirmek korkunç. O insan inanıp da buna yaptırmaz ve gebelik şekeri varsa nasıl vebal alabiliyorlar aklım almıyor.

Gülşah Birsel 6 yıl

Evet tabi, cok kesin konusup yanlis yonlendirmemek de lazim.

Anil Balcioğlu 6 yıl

Karatay bir bilim insanı yanlışa yönlendirmez şeker yüklemes yapmadanda şekerinizi ölçerek kontrol altında tutabilirsiniz o şerbeti içmek şart deil

Naciye Tenlik 6 yıl

Yahu şerbet dediğiniz 50 grlık bir çözelti. Ayrıca herkes için geçerli olmaz tvden söylenenler. Karatay bir taş attı ve şimdi kaç tane hamilr onun yüzünden çocukları problemli doğru. Şeker hastalığı da bunlardan biri. Nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz inanın aklım mantığım almıyor.

Gülşah Birsel 6 yıl

Benm gebeligimde de hamilelik sekeri cikti ve kizim dogdugunda direk sekeri dustu dogar dogmaz sekerli su gibi bir karisim verdiler

Ebru Öziş 6 yıl

Gülşah Birsel asil siz nasil dogmamis bir bebegin gelisimini etkileyen bir olayda mutlaka yaptirin diyerek vebal alabiliyorsunuz bende bunu anlamadim.!

Nesibe Huylu 6 yıl