Sevgi evleri ziyaretçi kabul ediyor mu?

Ciddili bişey sorcam dalga geçmeyin. Benim böyle çocuk sevesim var. Çocuklarla vakit geçirmek istiyorum. Çocuk esirgeme kurumlarına ziyarete gidilebiliyor mu? Nasıl yürüyor bu işler? Kitap hediye edebiliyor muyuz?

Edit: Dalga geçmeyin dedim çünkü genelde çocuk yap sev deniyor.

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
72
72 CEVAP

Dip not: Uzun süre içinde bulunma fırsatım oldu çocukların bulunduğu bir çok kurumun ... Çocukların çoğu kitaba oyuncağa falan değil onları verirken hissettirdiğin şeye bağlanıyor. Hediye almak çokta elzem değil. Annesi vefat etmiş bi çocuğa anne diyen bebek alınmaz mesela bunu Da sen önceden ha diye öğrenip bilemezsin.
Dipnot: 2 evet onlar artık sevgi evleri, ve yaş gruplarına göre değişiyor izin Alman gerekiyor belli başlı yerlerden kafana göre gidemezsin.
Dipnot3: çocukların bazıları genelde hatta çoğu (yaşının gelişim özelliklerine dayalı olarak değişiyor tepkileri) psikolojik sorunlar yaşıyor. Ters tepki alırsan hissettirme. Hissettiririm diyorsan zaten hiç gitme.
Düzenli bir şekilde bu konuyla ilgileneceksen kesinlikle TEGV.
Koruyucu ebeveyn diyenler olmuş öyle hadi ben ebeveyn olcam da denmez arkadaşlar basit şeyler süreçler değil yanlış yönlendirmeyin insanları saçma salak...

D