Sezaryen doğum ile çocuk alerjisi arasında bir ilişki var mı?

birşeyi merak ediyorum ben sezaryenle dogum yaptim burdaki herkeste sezaryenle mi dogum yaptı acaba? Normal dogum yapipta cocugum alerjili diyen var mi? Bunu gercekten merak ediyorum..

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

Bu post yıllar içinde sık sık açılıyor anneler hep yazıyor ben normal yaptım ben sezeryan yaptım diye alerjik olmasında bunun bir etkisi yok arkadaşlar normal doğum yapıp yıllarca alerjiyle uğraşan da çok kişi tanıyoruz. Mide ilacı ben hiç kullanmadım örneğin ama 6.5 yaşındayız hala çoklu guda alerjisiyle uğraşıyoruz. Bunun sebebi yok immun sistemin yanlış çalışması alerji. Anne ve babanın alerjik ya da alerjiye yatkın olması tek sebebi yani genetik. İnşallah çocuklarımız biran önce iyileşsin.

N

bu postu acmamdaki sebep kendi adıma söylüyorum sadece bilgi sahibi olmak. Araştırmayı öğrenmeyi seviyorum. Sorumu sordum ve birsürü yorum geldi. Ben normal dogum yapan bi annenin alerjili bir bebege sahip olduğunu hic gormedim cevremde.. Bunu merak ediyordum ve daha fazlasını da öğrendim.. yorumlariniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi insallah yavrularimiz Bi an önce iyilesir

Kadriye Ötnü 5 yıl

Bence 30 yaşından sonra anne olanların bebekleri daha çok alerji oluyor. Kaos u beslemek gibi olmasında

Kezban Kubilayhan 5 yıl