Sıfırdan kodlama öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım?

sıfırdan kodlama öğrenmek istiyorum nerden başlamalıyım? Hangiprogram vs yardım edermisiniz

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

Siz kaç yıllık bitirdiniz sektörde diplomanın önemi yok diyorlar genelde tecrübeli eleman arıyorlar ben ilk başta okumayıp çalışacaktım bölümü öğrenince vazgeçtim okumak mantıklımı sizce yoksa tecrübe kazanmayamı başlasam

O

Ben bitirmedim maalesef. Dondurmak mecburiyetinde kaldım. Hem maddi sebeplerden hem de başka olaylar oldu. Lisans programını kazanmıştım. Şimdi açıktan lisans programında okuyorum. Bence böylesi daha iyi oldu çünkü bu dediklerime beni yönlendiren olaylar bu sebeplerden oluştu. Şimdi çok şükür kazanıyorum ve iş işi doğurdu ekstradan bi iş daha buldum. Kısa süre sonrada Allah izin verirse kendi sanal şirketimi kurmayı düşünüyorum.

Mithat Aya 5 yıl

İnşallah kurarsın Allah yolunu açık etsin teşekkür ederim yorumların için hayırlı geceler

Oğuzhan Karimov 5 yıl

Diploma notun yüksekse referans olarak bakarlar iş verenler. Diploman yoksa ticari yeteneğin varsa bir şekilde halledersin ama hayatın her döneminde o 4 yıllık diploma önemli.

Mithat Aya 5 yıl

Oğuzhan Karimov Size de. Ben teşekkür ederim

Mithat Aya 5 yıl

Aynen şimdi 2 yıllık alan yerler var ama 4 yıllık isteyen yerlerde var iş ilanlarına çok baktım belki ilerde daha çok yer 4 yıllık eğitimi olanı alır hiç birşey yerinde durmuyor değişiyor valla

Oğuzhan Karimov 5 yıl

Benim aklıma ilk askerlik geliyo 4 yıllık deyince. Şimdi işimi kursam 1 sene ne olacak o iş? 4 yıllık istiyolara bakma fazla derim, cv doldur, herkesin istediği tecrübe.

Mithat Aya 5 yıl

Aynen askerlikde kafamda okusan 6 ay okumasan 1 yıl valla bütün dertleri biz çekiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun

Oğuzhan Karimov 5 yıl

Amin.

Mithat Aya 5 yıl