Sihir veya büyü gerçek midir?

Sihir veya büyü gerçek midir?
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
63
63 CEVAP

Var hemde neleri var. Mesela bana ve eşime yapılmış.

E

Nasıl anladınız yapıldığını

Nesrin Reisoglu 6 yıl

Biz eşimle birbirimizi severek evlendik kavga gürültü nedir hiç geçmemişti aramizda. Evlendigimizin birkaç ayına kendimi iyi hisetmemeye onu şeytan gibi görmeye başladım aynı şekilde oda. Kavga gürültü bitmez oldu. Bu durum baya bi sürdü ve daha sonra Eski halimize döndük. Yine eskisi gibi olduk. Aradan 2 3 geçti ve yine aynı şeyleri yaşamaya başladık. Ve ben bi zodyaka gittim. Ve yapanın ismine kadar söyledi. Hiçbirşey anlatmadigim halde.

Esin Rahat 6 yıl

Biz eşimle birbirimizi severek evlendik kavga gürültü nedir hiç geçmemişti aramizda. Evlendigimizin birkaç ayına kendimi iyi hisetmemeye onu şeytan gibi görmeye başladım aynı şekilde oda. Kavga gürültü bitmez oldu. Bu durum baya bi sürdü ve daha sonra Eski halimize döndük. Yine eskisi gibi olduk. Aradan 2 3yil geçti ve yine aynı şeyleri yaşamaya başladık. Ve ben bi zodyaka gittim. Ve yapanın ismine kadar söyledi. Hiçbirşey anlatmadigim halde.

Esin Rahat 6 yıl

o yapan kişiye söyledim ve ikar etti. Bende ona tek bir kelime söyledim eğer yaptirdiysan iki büklüm ol dogrulama dedim ve şu anda iki büklüm olarak belini dogrultamiyor.

Esin Rahat 6 yıl