Sıkılmadan okunabilecek kitap önerileri

Ben yeni yeni kitap okumaya başladım. Çok sıkmayacak ve ilgimi çekecek kitaplar önerirmisiniz.
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
107
107 CEVAP

Resimdeki gencecik çocuk diğeri Survivor daki Semih...Fazilet Verdi ayrıca hiçbir şey için geç değil. Allah sağlık versin.

D

Kitap okuma alışkanlığı ilkokulda kazanilan bisey. Ben gec kalmis olduğunu söylemekle biseylere uyanmasini istedim. Ama siz bu yasta bu kafayla daha cok uyursunuz!!

Fazilet Verdi 6 yıl

'Bu yaşta bu kafayla çok uyursunuz' nasıl bir ifade? Hakkımda ne biliyorsunuz? Çok ayipladim sizi. İnsan kitap okumaya uyandirilmaz, özendirilir

Derya Zincir 6 yıl

Kitap okuma alışkanlığının kucuk yasta ilkokul caginda kazandirilmasi gerektigini savunuyorum. Eger farkli düşünüyorsanız yanlis yoldasiniz demektir. Ben gorusumun arkasindayim. Beni ayiplamaniz da umrumda degil!!

Fazilet Verdi 6 yıl

Ben zaten bir kitap kurduyum. Paylaşım sahibine de gayet yapıcı yorumlarla bilgi vermeye çalıştım. Kitap sevgisini 2 yaşındaki bebeğime bol resimli masal kitaplarıyla aşiliyorum. En önemlisi örnek oluyorum. Aliskanlik kazanma yaşını çok daha aşağı da indirebiliriz ama ben ergen yaşlarında bi delikanlıya da geç kaldın diyerek köstek olmamayı savunuyorum. Üslup çok önemli bir kitap sever olarak bunu bildiğinizi tahmin ediyorum

Derya Zincir 6 yıl

Sahsiniza ait bilgileri merak etmemistim. Bnm yorumum sozi neden bu kadar ilgilendirdi onu da bilmiyorum. Ben kostek olduğumu da düşünmüyorum, bilakis bir an önce toparlanması yönünde elestiri yaptim. Her yiğidin yoğurt yeyisi farklıdır. Her hocanın anlatisi da farklidir. Bnm de niyetim iyiydi yaptigim elestiride. Uzatan sizsiniz. Tarzlarimiz farkli olabilir. İstediğim gibi yorum yapma hakkina da sahibim ayrica.

Fazilet Verdi 6 yıl

Elestirildiginizde sinirleniyorsunuz. Sizi germek için uzatmiyorum. Siz de farkedersiniz ki daha ilk eleştiriye kabalasmişsiniz. Buna bir şeyler yazilacagini dusunmediniz mi? Siz benim fikrime usulünce karşı ciksaydiniz yalnızca açıklama yapardım siz bu kafayla tarzında yazabileceginiz kadar hatta hiç tanismiyoruz. Aynı cümleyi ben size kursaydim ne düşünürdünüz? Neyse bakalım sizin tarzınız böyleyse sormadım farzedin. Bu da son olsun.

Derya Zincir 6 yıl

Sinirlenmiyorum, gereksiz uzatmayın diyorum. Herkesin üslubu, düşüncesi kendine. Herkesi oldugu gibi kabul etnek lazim. Kabul etmiyorsanız da keyfiniz bilir!!

Fazilet Verdi 6 yıl

Şimdi son dedim de aynı havada devam ediyorsunuz. İstediginiz yorumu yapabilirsiniz, zaten sizin yorumunuza karışamam. Sadece fikrinize karşı fikrimi söylediğim için kabalaştınız. Sorun bu. Uzatmaya gelince hala yaziyorsaniz siz de uzatiyorsunuz. Üstelik dikkat ederseniz. Çift ünleme kadar gitmişsiniz. Anlamini biliyorsanız sinirlenmiyorum demeniz ilginç. Sizin kisiliginizle değil kurduğunuz cümlelerdeki saldırganlıkla derdim. Sizi tanımıyorum, niye sineye çekeyim? Keyfim biliyorsa keyfim böyle diyor. Ve hala size kabalasmadım.

Derya Zincir 6 yıl

Offff yawe he hee, deli msn isin yok nedir??

Fazilet Verdi 6 yıl