Sıkmayan, sürükleyici yabancı dizi önerebilir misiniz?

İyi akşamlar arkadaşlar...
Sıkmayan, sürükleyici yabancı dizi önerebilir misiniz? Tarih, komedi, aksiyon macera, bilim kurgu yani korku hariç herşey olabilir ?( game of thronse tarzı sevmiyorum ) Şimdiden teşekkür ederim

Ü
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
56
56 CEVAP

Game of thrones olmaz, tarih olmaz, bilim kurgu degil, korku degil, aksiyon da degil, komedi de degil... Geriye entrika-aşk-aldatma falan kaliyor... Aşkı Memnun öneriyorum, ya da illa yabanci ise eski Brezilya dizileri Zira, geriye kalanlar icerisinde surukleyici yabanci dizimiz yok..

E

Yazdığımı tam anlamadınız galiba korku hariç herşey olur yazıyor. Game of thronese tarzı sevmiyorum çünkü SÜREKLİ +18 lık sahne var ve bu durum hoşuma gitmiyor. Aşk aldatma aşkı memnu sizin ilgi alanınız olabilir benim tarzım değil .

Ülkü Sağ 5 yıl

Hmm ben yanlis anlamışım o zaman, pardon.. Önerdigim sacma sapan diziyi de bu yanlis anlama uzerine ironi olarak soylemistim.. Sahsen, 1996-2000 yillari arasi gosterilen Super Baba' dan beridir Turk Dizisi izlemedim.. Bilhassa Fringe- Dexter-Breaking Bad oneriyorum..

Evren Etleç 5 yıl

Ayrica, tarih olarak da, Spartacus, Vikings... Game of Thrones ta ise.. yukarida saydiginiz tum turler ( tarih, aksiyon, fantastik, mitoloji, savas, bilim kurgu, dram, macera) mevcut.. Açik sahnelere takilmasaniz ve izleseniz tarihin en iyi dizisi olduguna aninda karar verirsiniz

Evren Etleç 5 yıl