Sınıf öğretmeni branş öğretmeninin sınıf düzenine müdahale edebilir mi?

Sa arkadaslar! Arkadasin bi meselesi var kendi dilinden yaziyorum: Size bir sualim olacaktı aslında konu çok basit hakılıyım da bu durum da ne yapayım bir yardım ederseniz sevinirim. Kendi dersim için öğrencinin yerini değiştirdim öğrenci sınıf öğretmenim kimse değiştirmesin Dedi ben de yine değiştirdim ders hakimiyetini sağlamak için sınıf öğretmeni değiştiremezsin ders sınıf benim Dedi ben de ders benim şuan dersime müdahale ediyorsunuz dedim müdür de arkadaşı savunuyor. Arkadaş ne yapabilirim diye sordu ben de size soruyorum.

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
63
63 CEVAP

Arkadaşlar sizler yorumlarınızı yapmadan önce küçük bir açıklama yapayım. Sınıf oturma planı sınıf rehber öğretmeninden istenen resmi bir evraktır. Bir örneği okul pdr servisinde bulunur.

T

Hocam aynen öyle yapıyoruz fakat başka hocanın kendine göre en uygun oturma biçimini seçmesine engel olmayı gerektirecek bir durum olmasa gerek diye düşünüyorum

Celil Kömüşcü 6 yıl

Celil Kömüşcü o zaman şöyle açıklayayım. İki öğretmenin çatışması çok anlamsız. Kendi dersinde değişikliği yaparsın da. Oturma planı teftiş te istenen bir evraktır ve öğretmenlerin sandığından daha önemlidir. Şikayet halinde sınıf rehber öğretmeni haklı çıkar.

Tülin Kırman 6 yıl

Ders öğretmeni oturma planını değiştirmiyor ki sadece bir öğrencinin derste yerini değiştiriyor

Hüseyin Uyğur 6 yıl

Belli ki siz sınıf yönetimi dersi almamissiniz

Emin Kanbay 6 yıl

Hocam sorun sınıf oturma planinin olup olmadığı değil farkindaysaniz...

Demet Baloglu 6 yıl

Bu arkadaş da evrakçı malesef su evraklara gösterilen hassasiyeti çocuklara gösteremiyoruz

Murat Uğurgöl 6 yıl