Sinüzit tedavisi için tavsiyeler

Sinüzit tedavisi için önerisi olan varmı. Yardımınızı rica ediyorum

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
55
55 CEVAP

Var ama riskli. Sinüzüt ameliyatından kurtuldum ama ölecektim Yasaklı bir bitki olabilir. Acı kavun, acı hıyar Ebû Cehil Karpuzu. Yani cehalet ve bilgisizlik karpuzu. Yıllar önce sinüzütüm hiç geçmiyordu. Sinüzüt ameliyatı olacaktım önce yıllık iznimi alayım denize tatile gideyim hem deniz suyu iyi gelir demişti doktor.. Tekrar edeyim riskli ve çok allerjik. Yıllardır antibiyotiikle tekrar tekrar kurumuş ama kalmış, mendil, deri kemik, gibi iltihapları söküp attı. Kaşlarımın üstü artık patates gibi yumru yumru şişmişti ve müthiş baş ağrısı... Ama bir daha söyleyim bana etiyle dört beş kavunu havanda dövüp bir çay bardağı burnuma çektirdiler. Çok fazla sayıda ve eti olmayacakmış. Anında kusmuştum. Kusmasam daha beter olacakmışım. Belki de kusarken boğazımı da yaktı ve daha kötü şişti soluk alamaz olmuştum. Her şeyi söküp attı litrelerce yeşil sıvı aktı beş gün. Burnumdan çıkan o tülbent gibi beyaz şeylerden (kalınlaşmış deriydi herhalde. Çok korkmuştum.. Ama böyle oluyor tedavi ediyor demek ki diye bana bunu yaptıran köylü teyzeye güveniyordum oysa o yanlış biliyormuş.... Başımın altına yere teneke koymuşlardı ona nasıl bu kadar çok sıvı akabilir.. Litrelerce sıvı aktı.. Başım aşağı tenekeye sarkıtılmış ölü gibiydim. Başımı bile kaldıramıyor, nefes almakta çok zorlanıyordum.. Günlerce kendimi kaybettim. Öleceğim sanmışlar. Boşuna ebü cahil karpuzu dememişler. Benden söylemesi 40 yıldır bir daha olmadı. Gözümü açar açmaz şişmiş bacaklarım, boğazımla ölü gibi eve döndüm hemen hastaneye koştum allerji ilaçlarıyla şişlikler geçti nefes alabildim. Belki başka ilaçlar da vermişleridr unuttum şimdi. Waters grafisi çektiler. Ameliyatlık sinüzütten, eser yok. Eski, hastalıklı derileri kemik gibi kurumuş iltihapları söküp atınca tüm sinüsler açıktı ama beyin zarına gidip onu da delebilirmiş etiyle falan burna çekince.. Sulandırıp o şişman kavun karpuz gibi meyvenin içindeki asitli sıvı burna damlatılıyormuş aslında. Doktorsuz böyle biir şeye kalkışmayın.

com-abd1pibc6yi7hc7g0rj0.jpg

Y

Bu çok tehlikeli allerjisi aniden Boğaz'da olur ve boğularak hayatınızı kaybedersiniz. Ben tuzlu su ile ve karbonatlı su ile burun temizliği yaparak sünüzitten kurtuldum.

Medine Özavcı 6 yıl

bunu bende denedim ama sadece 1 er damla o bile yetti burnumdan çıkanlara inanamadım fazlası öldürür demişlerdi korka korka yaptım bıkmıştım artık ağrıdan sizin gerçekten verilmiş sadakanız varmış

Özge Istan 6 yıl

Özge Istan evet gerçekten öyle inanamıyor insan. İnce tülbente gibi mendil büyüklüğünde deri midir nedir... Ve kemik parçaları sandım.. Yemyeşil sıvı.. Ay... Çok kötü olmuştum... Fakat ameliyatla da tekrarlıyormuş ben de 40 yıl geçti bir daha olmadı. Bademciklerim de hep başıma bela olduğu halde. Bademcik ve geniz eti sorunu varsa sinüzüt de geçmiyor ve Kulaklara da zarar veriyor.

Yasemin Ghoster 6 yıl

Benim de çocukluğumda sinüzit vardı. Bir yıla yakın ilaç kullanmıştım sonra geçti ama burun tıkanıklığım ve geniz akıntım hiç geçmiyor. Burnundan çıkanlar.. Diye yazdığınız şey çok şaşırttı beni. Sanırım böyle biseye ihtiyacım var ama daha tehlikesiz bir yöntem yok mu acaba aynı bu şekilde etkili bir temizlik yapacak? Çörek otu filan denmiş ama sizinki gibi etkili mi temizlik konusunda o da?

Ay Şe Bıkmaz 6 yıl

Medine Özavcı evet tuzlu su... Serum fizyolojiği koca şişesiyle alırdık oğluma da.. Şırıngayla adeta yıkardık... Havluyla başını kapatıp buhar banyosu.. Denizde yüzerken bol bol dal derdi doktor.. Deniz suyu da iyi gelir ama kronikleşince tekrr oluyordu. ALLERJİ ile de ilgisi var. Bademcikler geniz eti büyükse yeterli hava sirkülasyonuna engel olursa da sinüzüt gçmiyor. Bir de saçlar iyice kuruyacak.. Yıkadın yaz nasılsa diye kendi halinde kurumaya bırakmayacaksın. Terleyince de kurutacaksın.

Yasemin Ghoster 6 yıl

Şimdi tam zamanı bunların bende demiycem bir damla suyla karıştırın yeter dediler

Tülay Ghoster 6 yıl

Nerde bulunur bu karpuz?

Feride Birkan 6 yıl

tavsiyem damarotudur int. Ten bakin cevrenizde varmi varsa toplayın yoksa aktardan alin.. Tazeyaprak sa 3 yapragi yirtin 1 bardak suya cay gibi demleyin.. Kuru bulursaniz 1 tatli kaşığı cay gibi demleyin o 1 bardak suyun yarisini sabah yarisini aksam için dogal antibiyotuliktir 21 gun kullanin. 10 ara verin 21 hada kullanin buyuk bi olasilikla sinuziti yok edecektir.. Damarotunun faydalari: Sinuzit migren böbrek iltihabi adet sancisi ... Aslinda vucudunun neresinde iltihap varsa zararsizca yok eder agri kesicidir.. Doğanin mucizelerinden biridir.. Ama dikkat edilecek bir sey şudur kii içen dikkat edecek alerji si olabilirmi.. Olmazsa kullansin.. Gecmis olsun..

Ayşegül Oylum 6 yıl

Ay Şe Bıkmaz çörek otuda iyi ama sürekli yapmak gerekiyor baş ağrısını alıyor delikleri açıyor ama bir müddet sonra tekrar başlıyor bende acı kavunu yapacam daha

Tülay Ghoster 6 yıl

Size benzer durumu yaşadım ama birdaha hiç olmadı. Ölçü önemli, birkaç damla acı kavun suyu ( zehirli ama azı şifa ) biraz zeytinyağ ile kariştırıp , başı aşşaği doğru sarkıtarak, burundan damlatılır . Boğaza değil sinüs kanallarına gidecek, az miktarı şifa, çok miktarı tehlikeli. Bende bilmeden, çok kullanmıştım, konuşamadım yiyemedim günlerce amq korkmayın, doğru olan birkaç damla !!! Baktınız, kanallar boşalmıyor, tekrar deneyin bi kaç gün sonra. Bu kavunun yağı da varmiş ..

Selma Kurban 6 yıl

Selma Kurban AAA. YAĞINI HİÇ DUYMADIM. BELKİ DAHA AZ TEHLİKELİDİR. BAKALIM İNTERNETE. HER YERDE OLMUYOR BU BİTKİİ. AKTARLARDA SATILMASI YASAK VE ZATEN TAZESİ KULLANILIYOR.

Yasemin Ghoster 6 yıl

Ay Şe Bıkmaz çörek otunu kullananlar bilir. Benim bir daha ihtiyacım olmadı çok şükür.

Yasemin Ghoster 6 yıl

Tülay Ghoster kendi suyuda bi kaç damla kullanılacak, dikkat! Ama ağır seyretmesi İçin az zeytinyağ daha iyi gibi

Selma Kurban 6 yıl