Sokak köpekleri belediye tarafından toplanmalı mı?

Oy ver 2424 Oy al

Biliyorsunuz Türkiye'nin sokaklarında, üniversitelerinde vs çok fazla sahipsiz köpek var. Bu köpeklerin belediye tarafından toplanmasını ya da toplanmamasını destekliyor musunuz?

Ben ne zaman bundan rahatsız olduğumu belirtsem beni hayvan düşmanlığıyla suçluyorlar fakat çocukluğumdan beri hayvanlarla haşır neşir olmayan yapımdan dolayı hiçbir sokak hayvanına dokunmadığım halde birçok kere saldırılarına uğradım. (Isırma değil havlama ve kovalama)

0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
43
43 CEVAP

alican bey bakin mahallelere bazilarinda sokak hayvanlari kuyruk salayip gelir. Bazilarinda mama verseniz kuyrugunu kistirip kacar. FARK SU INSANLAR HAYVANLARA KOTU DAVRANIRSA O HAYVANLAR DA KORKTUKLARI ICIN SAVUNMACI OLUR. Surekli birileri sizi itse kaksa tekmelese bakin sizde dediniz paranoya yasiyorum diye degilmi... Onlarinda sizden bi farki yok

G

Şuradaki ince çizgi köpekler bana saldırıyor diye paranoya yaşayıp ben de onlara saldırmıyorum.

Alican Karanfil 6 yıl

Paranoya yasadiginiz icin burada bu postu actiniz ve bir seyler yapilsin istiyorsunuz. Ee hayvanciklar post acamiyor

Gülsah Cecenkizi 6 yıl

Aslında yakın zaman önce Almanya'dan döndüm orada köpeksiz sokakları gördüm. Bunun gerçek olduğunu fark ettikten sonra post açma ihtiyacı duydum. Tek sebep paranoya değil.

Alican Karanfil 6 yıl

Keske oylr olsa ama ne yazikki turkiyede sokaktan toplanan can ya barinakta acliktan olur ya ormana daga atilir yada zehirlenir.. İyi aksamlar

Gülsah Cecenkizi 6 yıl