Sol akciğerimde 3 cm boyunda bir nodül var doktor ameliyat diyor ameliyat olmalı mıyım?

Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah. Bi soru sormak istiyorum. Benim sol akciğerinde 3 cm boyunda bir nodül var. Pet çekildi, çeşitli testler yapıldı. Doktor bu kitleyi almak için ameliyat öneriyor, Bu kitle kanserde olabilir, veremde olabilir iyi huylu da olabilir dedi. Ameliyat sırasında patolojik incelemede yapılacakmış, eğer kötü huyluysa kitlenin bulunduğu lop alınacak eğer iyi huyluysa sadece kitleyi alicaz dedi doktor. Sizce ameliyat olmalımıyım?(açık ameliyat olacak bu) Ya da alternatif önerileriniz varmı?

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
27
27 CEVAP

öncelikle metafizik olarak arının derim. Bu da en güzeli tevbe ve sadakalarla RAbbinize yaklaşmalarla olur. ŞAyet düşünürseniz bizlerde bu konuda destek olabiliriz .
daha sonrasında arkadaşların bahsettiği bitkisel önerilere de uyun.
Elma sirkeli tuzlu suyla banyoda durulanın. Sirke ve tuzu abartmadan katarsanız sonrasında temiz suyla durulanmanıza gerek kalmaz.
Evde üzerlik ve defne yapraklı tütsü de yapın. Viks krem de bu konuda çok güzeldir bilmeyenlere öneririm.
hakiki Balldan güzel karışımlarda yaparak tüketebilirsiniz. Öfkeniz/üzüntüleriniz bedeni çökertiyor bir şekilde öfkelerinizle barışın/kurtulmaya bakın içinizden atarak.
Hz. Eyyub AS dualarını ve Hz. Yunus AS Dualarıyla Rabbimizden Af ve bağışlanma dileyelim. Öneri isterseniz bunu en az 300-500 kadar okuyun. Bol fatiha(200-300 kadar) ihlas(500-700 kadar) okuyun. NE kadar okursanız lehinizedir.
Allah yar ve yardımcımız olsun.

M