Soma nasıl bir yer?

/hashtag/manisa?refid=18&__tn__=*s-R /hashtag/soma?refid=18&__tn__=*s-R
Arkadaslar iyi aksamlar. Soma nasil bir yerdir? Yasam nasıldır? Bir is teklifi aldım da sehrimi değiştirmeye deger mi diye aklimda soru isaretleri var. Oralari bilenler yasayanlar yesillendirirse sevinirim

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
22
22 CEVAP

İş teklifi açısından bilemem. Ancak ilçe git gide büyümekte olan bir ilçe madenden dolayı. Çok yoğun göç alıyor. Tabi bu ilçeye çarpık kentleşme vs olarak geri dönmüş. Havası madenlerden ve termik santralinden dolayı çok kötü. Sigara içen biriyim ancak oradaki hava beni bir gecede mahvediyor nefes alamıyorum resmen diyebilirim. Yapılacak pek birşey hatta belki de hiçbir şey yok ilçede. Tek güzel yanı; Manisa merkeze çok uzak değil ulaşım sorunu yok. Bergama üzerinden sahile rahatlıkla gidebilirsin.

Sonuçta emekçilerin olduğu bir ilçeye gideceksin. Güzel bir gözlemciysen yaptığın gözlemler ile kendinde büyük bi değişim olduğunu zamanla farkedersin.

Onun dışında, doğal güzelliği yok. Savaştepe yolu üzerinde Su Çıktı var oraya gidip mangal yapabilirsin tepedeki kaleye gidebilirsin. Ekstradan bişey aklıma gelmiyor.

Kısacası gotik bir havası var. Hatta 12. Mıntıka olarak bile nitelendirilebilir bence.
Dipnot: Ne olursa olsun senede iki veya üç kez gittiğim bir yer. Severim ancak yaşar mıyım diye sorarsan, hayır derim.

A

Hayatimin 2 senesi orda gecicek eger kabul edersem. Bakalim ne olacak

Ela Kovankaya 3 yıl

Herşey para değil ona göre düşün

Ayhan Eskibabadağlı 3 yıl

Illa ki. Para hic onceligim olmadi

Ela Kovankaya 3 yıl

Ama şunu da söyleyeyim nerede yaşadığın önemli değil, İstanbulda da olsan Brükselde de olsan, Madridde de olsan Somada da olsan, nasıl mutlu olacağını sen belirleyeceksin. Hayırlı olsun şimdiden.

Ayhan Eskibabadağlı 3 yıl