Suni sancı ile normal doğum yapanların yorumları

Kizlar suni sanci ile normal dogum yapan varmi bilgi verebilirmisiniz.Normal sancidan cokmu agrili ve sanci verdikten sonra kac saat sonra bebek doguyor.
T
1 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
91
91 CEVAP

Birde kendini telkin et ben agrili şeylerde öyle yaparim kendimi yatişyiririm her şey olacak bitecek buda bitecek diye sabreder beynimdende bunu geçiririm

A

Alya Didemm Mehra faydasi oluyormu ????

Turkan Goreli 2 yıl

Turkan Goktas hemde çok ben agrili şeylerde hep kendimi telkin eder kimseyı takmam ha desdek olan olsun agri benim agrim en son tüp mide amaliyati oldugum da bile narkoz verilirken buda bitecek iyi olacak diye girdim 5 saatlik amaliyata tabi duada

Alya Edaerbay 2 yıl

Alya Didemm Mehra mslh size ne guzel????????

Turkan Goreli 2 yıl

Alya Didemm Mehra dogumda bende senin gibi kendi kendimi telkin edip güc topladim vee basardim sanada coook dua ettim iyiki bu yaziyi buraya yazip sende cvp vermisin Allah senden razi olsun. Ewet sancilar cook zordu ama bu yöntemlr basardim????????????❤️❤️????

Turkan Goreli 2 yıl

Turkan Goktas geçmiş olsun canım Allah anali babali büyütsün yavrunu ❤️????????yardimci olabildiysem ne mutlu bana dua içinde saol canim mumin mumine ettıgı dua eftaldir hayıırlisiyla bende 2 ci bebegimin dogumuna az kaldi inşallah bende hayıırlisiyla kucagima alırım ❤️????????

Alya Edaerbay 2 yıl