Suriyelilere 1500 TL verip sınavsız üniversiteye mi alıyorlar?

Merhaba
Suriyelilere aylık 1500 lira ve sınavsız üniversite meselesinin gerçekliği nedir? Bütün Suriyeliler mi faydalanıyor ?

U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
79
79 CEVAP

Az ötede yaşayın kardeşim. Sınavsız üniversiteye girdiklerine ve bankalarda her ay maaş kuyruğuna girip bedavadan 1400 lira aldıklarına bizzat şahit oldum. Hatta davalı tarafta bizzat bunu mahkemeye sunduklarına da şahit oldum.

O

Ötede yaşayın derken? Bu hikayelere inanmıyorum. Teyit org konuyu kapsamlı açıkladı. Yorumlarda var. Kanıtınız varsa onunla konuşun. Bir makbuz vb vb.

Deniz Akcaa 6 yıl

Avukatım ben gel yanıma kanıt göstereyim sana. Tehditkar algılama cidden buyur gel beraber girelim mahkemelere dosyayı dilediğince incele. Saçma sapan siteler yerine hayatın içerisine bakın biraz. Görmesem burada gelip boş laf yapmam. Çocuk değiliz lüzum yok böyle şeylere.

Oğuzhan Canseven 6 yıl

Ötede yaşayından kastım daha kendi memleketinizden bir haber olmanız.

Oğuzhan Canseven 6 yıl

oğuzhan bey Halep oradaysa foto burada olsun, sizinle mahkeme gezecek olanağım yok. O kolay ulaşabildiğiniz dosyalardan bir-iki foto atarsanız ikna olabiliriz.

Deniz Akcaa 6 yıl

İcra değil ağır ceza bu keşke çekebilsem de gösterebilsem size.

Oğuzhan Canseven 6 yıl

'ÜCRETSİZ GEÇİŞ' temalı mavi ekran görmekten bıktım ya yarısından fazlası yaşlı kartı kullanıyor ya da cidden bedava yolculuk yapıyorlar ağır bir 'çifte standart'..!

Chesters Vesile 6 yıl

Çalıştığım hastanede bir doktor arkadaşıma muayene olmaya gelen suriyeli vatandaş aldığı yardımı Burdur'dan verdiklerini ama kendisinin Antalya'da yaşamak istediğini, maaşını Antalya'dan vermedikleri için her ay Burdur'a gitmek zorunda kaldığını anlataraktan dert yanmış. Derde bak hele

Dilek Cambekli 6 yıl

Arkadaşlar da yalan haber desin hala Bu ülkenin insanı komik gerçekten..

Oğuzhan Canseven 6 yıl