Titan Kazası - Nafile - Morgan Robertson

Titanik batmadan 14 yıl önce kitabının yazıldığını biliyormusunuz ?
Kitabının adını ''Titan Kazası / Nafile'' olarak belirleyen Morgan Robertson, Titanic batmadan tam 14 yıl önce yazdığı romanında Titanic'in adeta kehanetini yazmıştır. Kitaptaki Bütün detaylar nerdeyse gerçeğindekiyle birebir eşleşiyor..
Aynı asla batmaz denilen gemi(isimde aynı) aynı yerden aynı yere yolculuk, aynı tarihte aynı yerde kaza, aynı buzdağı ve aynı tür batış, aynı yolcu ve aynı ölü sayısı, hatta iki gemide batarken orkestranın ilahi çalmasına kadar..
Bu ve bunun gibi kehanetlerle ilgili ne düşünüyorsunuz?

L
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
52
52 CEVAP

Sanki google bilgileriyle konusuyor gibisiniz. Her yere ayni cevaplari yapistir yapmisiniz. Olayin gercekligini nasil aciklicaksiniz anlayamadim. Ben izledigim haberlerde bile bir kanal oyle anlatirken diger kanal ayni olayi boyle anlatiyor. Yani yaşadigimiz tarih bile çelişkili. Geçmiş?

E

Herkesin düşüncesi farklıdır tabiki renkler olmasa hayat siyah beyaz çok sıkıcı olurdu herhalde.. Yalnız uzağa gitmeye gerek yok irdeleyecek olurdanız sizin dünyaya gelmeniz bile bir mucize. Nitekim doğa üstü güçler var ve enerji boyutu farklı olan kişiler adeta film şeridi izler gibi bu olayları görebiliyorlar bazende rüyalarda bildiriliyor Nitekim Pek çok mucit ünlü buluşlarını rüyalarından ilham alarak gerçekleştirmişlerdir. Boyutlar arası perde bilinç farklılığı Vardır dolayısıyla her insan aynı bilinç farkındalığında olmayacağı için fikir ayrılıklarında olacaktır çok normal bir durum bu inanırsınız yada inanmazsınız.. Google bilgilerine gelince etrafınızdaki insanlardan sorup öğreneceğinize ki (kişiler kendi farkındalıklarını göre konuşacaklardır )Google şimdi bize en doğru bilgileri veriyor öyle değil mi. Hatta Avukatların hata oranından çok dah düşük bir şekilde hukuki konuları bile cevaplayan bir program bile var. Şu ne dedi bu Ne dedi demektense biraz araştırmacı olmak yeterli.,

Leyla Atiş 6 yıl

Demem suki o donemde matbaa vardi. Doneme ait kitabin baskisini filan delil sunsaydiniz diyorum. Madem batmadan once yazilmissa. Gercek bir delil sormak istemistim

Erman Meteoğlu 6 yıl