Tiyatro, bale ve operalara ne sıklıkla gidiyorsunuz?

Tiyatro, bale ve operalara ne sıklıkla gidiyorsunuz?
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
77
77 CEVAP

Onlar ki sinemayı sporu, sanatı ve mizahı sevmezler çünkü düşünemeyen sorgulamayan itaat eden bağımlı bir yapıları vardır sadece bize Atatürk'den miras kalan aydınlanma ve çağdaş yaşamı benimseyip Türk kültürünü çocuklarımıza da aşılamalıyız.

M

Sinema ve sanatın seni getirdiği nokta fikir yoksunu ezber saldırganlıksa sende gitme! Sanatta sizinle kirlenmesin

Fatih Mahora 5 yıl

mizah ve sanata karşısınız çünkü var olan iktidarınızı sorgulatır makamınızı sallar oysa ki Atatürk bağımsız, fikri hür vicdanı hür laik bir sisteme sahiptir.

Mustafa Balık 5 yıl

Hocam önce insan olmayı öğrenelim. Ben hiç gitmedim. Kendimde eksiklik de görmüyorum.

Mehmet Cöplü 5 yıl

Mehmet Cöplü insan olmak her söylenilene inanmak, köle gibi yaşamak, bağımlı olmak mıdır?

Mustafa Balık 5 yıl

Insan olmak aşağılayıcı hakaret edici ötekileştirici bir şekilde konuşmayı gerektiriyor mu mustafa . Herkesin yaşam biçimi kendine. Lütfen bunun üzerinden siyaset yapmayalım. Burası siyaset meydanı değil. Tüm öğretmen arkadaşlarıma saygı duyuyorum. Kimsenin inancına fikrine hakaret etmeye hakkımız yok

Mehmet Cöplü 5 yıl

Bizler var olan iktidar partisi tarafından her daim ötekileştirildik ki sizlerin bizim ne yaşadığını, neler çektiğini anlamışsınızdır umarım

Mustafa Balık 5 yıl

Bende şu parti ya da bu parti yok. Bu ülkede yaşayan herkes kardeşimdir. Parti tutmayı sevmiyorum

Mehmet Cöplü 5 yıl

Bale opera ne zaman Türk kültürü oldu

Bekir Sofi 5 yıl

Arap Kültürü mü bizim özümüz?

Mustafa Balık 5 yıl

Öyle diyen mi oldu? Hayırdır

Bekir Sofi 5 yıl

Tiyatro ve operanın sana Ne zararı var hayırdır?

Mustafa Balık 5 yıl

İlkokulda bize de bunlar ezberletilmişti. Fikri hür, vicdanı hür; güldürmeyin bizi ya. Öğretmene fikir üretmek yakışır slogan atmak değil. Bizde fikir israfı yapmamış olalım.

Fatih Mahora 5 yıl

Sen nasıl öğretmen olsun Allah aşkına. İki lafindan biri Atatürk ama ağzından yobazlık bağnazlık fışkırıyor. Sen millete saldırmak için burdasın. Nasıl bir aymazlik. Sanane milletin nasıl bir görüş içerisinde olduğundan. Kemalizm'i bir din gibi benimsemiş ve bu dinin yobazın olmuşsun. İstediğin hakareti et. Ağzından çıkan foseptik kadar değerin var. Ayrıca nasıl bir sayfaysa bu, hakaretler yağdıran bu yobaza hicbirsey yapamıyor!!!

Mustafa Suer 5 yıl

Biz burda namaza gidiyor musunuz, bugün kur an okudunuz mu desek en büyük yobaz en büyük ayrımcı dinci, yalaka gösteriş üstadı oluruz. Yeter be sizin demogojilerinizden bıktı bu millet. Birde çocuk yetiştirecek bu yobaz insan

Mustafa Suer 5 yıl

Bağnazlığı dinle ilişkindirmeyelim mustafa . Din senin görüşüne saygı duyar. Namaz deyince kacariz ama söz konusu opera bale ise hemen deriz aman ne gerici.. Hiç modern değil deriz.

Mehmet Cöplü 5 yıl

Bazı düşünürler din toplumun afyonudur, iktidarın silahıdır der ve bu gücü iktidarını devam ettirebilmek için din beziganlığına soyunur ve ağzında sürekli dini kelimelerle cahil kesimi iktidarını sürdürebilmek için dini siyasete alet eder her yaptığını Allah'a mal eder ve sorgulanamaz hale getirir, bu yüzden bilim, sanat ve çalışmak, ya da okuyarak gezerek farklı kültürleri ve milletleri tanıyarak gelişim için kültürel alışverişte bulunmalıyız, medeniyet ve çağdaş toplumlar üreterek okuyarak ve sorgulayarak gelişir.

Mustafa Balık 5 yıl

Sahte bir din olan Laiklik için dediklerinizin hepsi doğrudur. Bu millet son dönemler hariç, tek parti döneminde en iyi şekilde laiklik diniyle dediklerinizi yaşadı. Bizde 28 Şubat sürecinde ne olduğunuzu yaşayarak gördük. (O dönemde bilim sanat ödüllerini hep Türkiye almıştı) Bu millete fakirlik, cehalet, baskıdan başka bir şey vermeyen zihniyet; bilgi, medeniyet, kültürden bahsediyor. Bir tek sorguladınız sizi eleştirmeye kalkışanları idam sehpalarında, karakollarda, ikna odalarında.... Gücü elinize geçirdiğiniz zaman yasakçı, bilime de, sanata da, ilerlemeye de, köprüye de, havaalanlarına da karşı olan bu yüzyılın karanlığısınız. Din afyondur sözü ise Lenin'e aittir. Bu bilgide benden sana sadaka olsun. Tabiki dünyanın en özgür, çağdaş, mutlu, sorgulayan milletiK. Koreliler ve Çinlilerdir bir zamanlar bizim olduğumuz gibi....

Fatih Mahora 5 yıl

Kültür insanı geriye taşır yalnız Atatürk'le aynı fikre ve adalete sahip Atilla vardır. Domuz bağlarıyla Ankara Mamakta bağladığınız aydınlarımız, katlettiğiniz Uğur Mumcu, Bahriye Üçok gibi soymadığım binlerce Cumhuriyet şehidimiz var bizim dahası irtica ve terörle mücadele eden gazetecilerimiz ve aydınlarımız var hapiste. Biz yeşil sermayeye, irticanın karanlığına ve dinin sapkınlığına değil Atatürk'ün fikirlerini benimsiyoruz bu yolda mustafa Kemal'in askerleriyiz. Terörle mücadele etmiş yüzlerce Atatürkçü subaylarımız Ergenekon yani Türklüğün destanı olan bir sıfatla hapise attınız fişlediniz karaladınız ve terörist dediniz ayrıştırdınız. Hesler, nükleer santraller, gökdelenler ve hoteller deyip doğamızın içine ettiniz. Kendinizden olmayana yaşam hakkı tanımadınız, rahat vermediniz. Dahası mit tırlarında Işid'e destek verip bu olayı ortaya çıkaran gazetecilerin ülkeyi terketmesine sebep oldunuz.

Mustafa Balık 5 yıl

O begenmediginiz İslami tandansli eğitim sistemiyle Osmanlı Koskoca bir ATATURK yetiştirdi... Şimdiki begenmediginiz yöneticileri ise öve öve bitiremediginiz kemalist laik eğitim sistemi yetiştirdi... Sistem laik ve kemalist ama suçlu İslam ve müslümanlar öyle mi? Size katılıyorum ama gülmekten

Murat Ganini 5 yıl

Madımak otelinde yaktınığınız aydınlar, maraşta ve çorumda katlettiğiniz aleviler, cemaatlere ve şeyhlere kazandırdığınız yıeşil sermaye, İngiliz ve Yunanlılarla yaptığınız işbirliğini saymyorum. Daha düne kadar Fetöye övgü ve metiyeler dizip adına paralar bastırıp olimpiyatlar düzenlediniz. Dersanelerle ortaklığınız bitti. Orduda, emniyette, yargıda ve meclisteki kadrolarınızın çoğu Fetöcü. Bölücü terör örgütü Pkk ile Oslo'da görüşüp, barış süreci saçmalığına kandırılıp her zaman haklı siz, haksız biz olduk üstüne üstük her zaman mağdur edebiyatı ve kahvehane kültürüyle milleti dinin arkasına saklanp ayrıştırıp ötekileştiren sizlerdiniz yetti artık burama kadar geldi.

Mustafa Balık 5 yıl

İktidarınızı korumak için; sahte şeyhler, dini görünümlü örgütler çıkardınız Uğur Mumcu larda, Bahriye üçoklarıda öldürtünüz, (hakkınızı yememek lazım oynamayı iyi becerirsiniz)laik yaptığınız kürtler pkk cı oldu, hainleri sahiplenmenize niye şaşırmıyoruz... Fikri bir şeyler yazacaksan tartışalım, haberleri izliyorum ben zaten. Niye fikri tartışma yapamaz işi ya siyasete çeker yada daha önce çiğnenen sakızları tekrar çiğnersiniz.

Fatih Mahora 5 yıl

28 Şubata meşru zemin hazırlamak için Madımak otelini yaktınız, Başbağlara gidip mazlumları şehit ettiniz Siz busunuz

com-2rr93ay8n0eebk0vd0cd.jpg

Fatih Mahora 5 yıl

Mesleğinize saygımdan Daha fazla düşmemeniz için tartışmayı bitiriyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

Fatih Mahora 5 yıl

camilerde içki içti dediler ama hala kanıtlayamadılar, benim türbanlı bacıma saldırdılar dediler kanıt yok ama Kıbrısın 5/3'ü bizimken 3/2 ye düştü, keza İzmir civarındaki adaları yunanlılara kaptırdınız, artı süleymanşah türbesi olayından bahsetmiyorum bile yabancılara peşgeh çektiğiniz topraklarımız, özelleştirdiğiniz devlet kurumlarımızdaki köle çalışanlarımız da cabası.

Mustafa Balık 5 yıl

Mustafa Suer merak etme onu da sizin cemaatçi müdür yardımcılarınız dedi her hafta dikte etti yetmedi bir müzik öğretmeninin yerine rehber öğretmen gibi dersime girmeden 32 verdi demek ki neymiş aynı şeyi yaşadığınızda siz de kuduruyormuşsunuz.

Mustafa Balık 5 yıl

Mustafa Balık sizinle 5 te 3 mu büyük 3 te 2 mi tartışmasına dahi girilmez. Ezbere konuşuyorsun. Yunanlılara adaları musulu İngilizlere peşkeş çekenleri herkes çok iyi biliyor. Bulmuşsun ortamı atıp tutuyorsun. Öğretmenlikle alakan yok. Militan gibi davranıyorsun. Zorla siyaset yaptırıyorsun.

Mustafa Suer 5 yıl

Antlaşma masasında neyin kazanılıp kazanılmayacağı savaşın gidişatına ve ülkelerin gücüne göre belli oluyor. Büyük sömürü devletleri İngiltere, Fransa, İtalya devletlerinden ve devlet vadettiği Yunanistan'dan bahsediyoruz. İçeride Tunceli isyanı, Ermeni sorunu da olunca haliyle ilgilenemedik Musul ve Kerkük'le. Yalnız Hatayı Atatürk bizzat Türk toprağı yapmıştır. Sana 3 sorum var Atatürk'ü neden sevmiyorsunuz? Yoksa siz Türk değil misiniz? Ya da cumhuriyetle ilgili kaygılarınızın sebebi nedir? Samimiyetle cevap verirseniz empati yapabilirim.

Mustafa Balık 5 yıl

1. si Atatürk u değil sizin Kemalizm adı altında Atatürk'ü somurmenizni sevmiyorum. Bir din gibi buna tabi olmanızı sevmiyorum. Türklük sizin tekelinizde değil. Ayrıca Türkiye de has Türk olan nadir insanlar var. Ben turklukten önce Müslümanım. Hatay i aldigini söylediğiniz kişiler parayla musulu satmaktan geri kalmadilar. Zamanın şartları öyledi deyip gecistirilecek bir mevzu değil bu. En önemli petrol yatağını bırakmak aymazliktir. Cumhuriyetle degil yobazlikla otekilestirmeyle alakalı kaygilarim var. Unutmayın bu ülke de korkudan dolayı çok partili hayata geçilebildi. Bunu unutmamiz mümkün değil. İstenmeyen hükümetler darbelerle derdest edildi. Daha bir suru olay var. Sizinle empati kurmak çok kolay lakin sizin benimle kurmanız için önce önyargılarınızdan kurtulmaniz gerekiyor

Mustafa Suer 5 yıl