Türkçe Stackoverflow benzeri bir site var mı?

Türkçe http://Stackoverflow.com/ tarzı bir site var mı?

Yoksa neden yapamıyoruz?
Mevcut Forumların ötesinde bir yapıya ihtiyacımız var. Mesela Java ve Android ile ilgili bir sorun yada geliştirme lazım olsa direkt http://stackoverflow.com/ çıkıyor. İngilizcemiz var ama gene de Türkçesini tercih ediyorum.

Benden soru sorması gerisi yapabilenlere kaldı. Fikir olarak her zaman destek olurum. Bir yapı oluşursa destek olurum. Çünkü ilerlemek için daha önce yaptığım anketteki sonuçta da anlaşıldığı üzere YARDIM gerekiyor.

özel not:
Saçma yorum yoktur bilgili ukalalar vardır. Saçma diye yazmaya çekinmeyin, yazın. Bir çok icat bir çok sözde bilmişe başta saçma gelmiştir. Tarihte çok fazla örnek var. Ayrıca diyelim birisi size itiraz edip küçümser tavırla yazdı ise adımı etiketleyin Hızır gibi yetişirim Öğrenme yolunda birine ya Yolu göster yada yoldan çekil. StackoverflowTURKIYE.

Ş
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

Dün yazilim grubumuzda bir arkadasimiz boyle biseye niyet etti Github gibi Stackoverflow gibi Türkçe bir site ve siteye ait uygulamalari yapalim diye niyetlendik Organize olduk Hepimiz bir elden birseyler yapmayi planliyoruz insallah ilerleyen zamanlarda.

A

kullanıcıların da sorular ekleyebikecegi bir yapı çok hızlı ilerler

Şerif Çalıbaş 6 yıl

Aynen Ben o arkadasima şöyle bi oneride bulundum Türk gelistiriciler icin bir platform yapiyoruz ama halihazirda github gibi köklü yapilar varken onlarla rekabet etmeye calismak yerine sitede kisilerin yazidigi kodlari paylaştığı vs alanlara github baglantisi ekleme hhatta eklenen baglatidan icerik cekme gibi opsiyonlar eklenebilir Halihazirda github vs kullanan gelistiriciler icin türk gelistiricilerle kolaylikla bir arada bulunabilecekleri bir platform kurulmus olur

Aişe Taşaron 6 yıl

rekabet değil, çünkü rekabet yanlış yönlendirmek. Biz kendi anladığımız hale getirelim. Rekabet kendini zamanla gösterir ama rekabet mantığı bir kaçış

Şerif Çalıbaş 6 yıl

anlattığınız özellikler harika. Hatta el birliği ile daha da iyi bir yapı geliştirilebilir neden olmasın

Şerif Çalıbaş 6 yıl

Aslında stackoverflow yada github da popüler başlık yada içerikler Türkçe yapilabir çekilerek

Volkan Canlarım 6 yıl

Volkan Canlarım harika bir fikir

Şerif Çalıbaş 6 yıl

Bende katılabilirim destek olmak için

Alper Civelek 6 yıl

Anlaşılan tahminimizden daha çok ihtiyaç var elimizi çabuk tutmalıyız.. Aişe Taşaron

Serkan Kçk 6 yıl

Düşündüğümüz bazı şeyler var ve toplantı yapıcaz yakında geliştirilmesi kısmı için de birşeyler düşünüyoruz

Serkan Kçk 6 yıl

Bravo

Şerif Çalıbaş 6 yıl

teşekkürler

Serkan Kçk 6 yıl